Η απόλυτη αποθέωση στον Ντε Μπρόινε: «Είναι στο ίδιο επίπεδο με Μέσι και Ρονάλντο - Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του»

Κέβιν Ντε Μπρόινε

i

@Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images

Η απόλυτη αποθέωση στον Ντε Μπρόινε: «Είναι στο ίδιο επίπεδο με Μέσι και Ρονάλντο - Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του»

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αποθεώθηκε από τον Γουόκερ, μετά την... εκρηκτική του επιστροφή στα γήπεδα.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είναι ένας ανεπανάληπτος παίκτης. Για όσους είχαν αμφιβολίες, ο Βέλγος μέσος, απουσία τεσσάρων μηνών μετά τον τραυματισμό την πρώτη μέρα της Premier League, επέστρεψε στην αγγλική κορυφαία κατηγορία για να βγάλει τη Μάντσεστερ Σίτι από το τέλμα, όπως έχει κάνει σε αμέτρητες περιπτώσεις, κόντρα στη Νιούκαστλ.

Με ένα γκολ και μία ασίστ, ο ίδιος οδήγησε την ομάδα του σε μία πολύ σημαντική νίκη ενόψει και της απαιτητικής συνέχειας. Με αφορμή την... εκρηκτική επιστροφή του στα γήπεδα, ο συμπαίκτης του, Κάιλ Γουόκερ έσπευσε να τον αποθεώσει, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια. 

«Ο Κέβιν είναι ο καλύτερος μέσος στον κόσμο. Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του. Κανείς δεν μπορεί να πασάρει όπως αυτός. Προσωπικά πιστεύω πως είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτοί οι τρεις είναι οι καλύτεροι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πολύπειρος δεξιός οπισθοφύλακας.