Νέβιλ: «Μπορεί να τερματίσει πάνω από τη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ η Τότεναμ»

Γκάρι Νέβιλ

Νέβιλ: «Μπορεί να τερματίσει πάνω από τη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ η Τότεναμ»

Δημήτρης Χούπης 08:43 - 15.01.2024

Σε μία δήλωση που θα συζητηθεί προέβη ο Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος ανέφερε πως η Τότεναμ στο τέλος της χρονιάς μπορεί να τερματίσει πάνω από την Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ.

Η Τότεναμ επέστρεψε δύο φορές και πήρε στο τέλος τον βαθμό στο Old Trafford, αφού ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Λονδίνου αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες, αφού έλειπαν βασικοί παίκτες όπως ο Σον, ο Σαρ, ο Μπισούμα, ο Μάντισον, ο Λο Σέλσο, ο Κουλουσέφσκι και ο Ντέιβις. 

Πάνω σε αυτό στάθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και αναλυτής στο Sky Sports, Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος δήλωσε πως αν όλοι οι παίκτες της Τότεναμ είναι υγιείς τότε μπορεί να τερματίσει στην πρώτη τετράδα. Μόνο που δεν έμεινε εκεί, αφού υποστήριξε πως μπορεί να τελειώσει τη σεζόν πάνω από την Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ

«Αν κρατήσουν όλους τους παίκτες σε φόρμα, θα τερματίσουν στην πρώτη τετράδα και πιστεύω ακόμα και στη δεύτερη ή τρίτη θέση. Με αυτούς τους παίκτες πίσω και αν μπορέσουν να περάσουν αυτές τις εβδομάδες αλώβητοι, τότε θα τα πάνε καλύτερα ακόμα και από την Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ», ήταν τα λόγια του πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Με αυτή την ισοπαλία τα «σπιρούνια» υπενθυμίζεται πως βρίσκονται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, όντας ισόβαθμη με την Άρσεναλ στους 40 βαθμούς, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα ωστόσο να έχει μία αγωνιστική λιγότερη. Από την άλλη βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, η οποία έχει επίσης μία αγωνιστική λιγότερη.