Πρώτος στόχος της Λίβερπουλ ο Αλόνσο για να αντικαταστήσει τον Κλοπ

Τσάμπι Αλόνσο

i

Τσάμπι Αλόνσο/ ©picture alliance/ Getty Images

Πρώτος στόχος της Λίβερπουλ ο Αλόνσο για να αντικαταστήσει τον Κλοπ

Στέλιος Βαρδάκης • 21:33 - 29.01.2024

Ο Τσάμπι Αλόνσο αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο της Λίβερπουλ για να αντικαταστήσει τον Γιούργκεν Κλοπ από τη νέα σεζόν.

Ο Γιούργκεν Κλοπ διανύει τους τελευταίους του μήνες στον πάγκο της Λίβερπουλ, αφού αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω βίντεο που ανέβασε ο σύλλογος στα social media. 

Η διοίκηση της Λίβερπουλ πλέον, έχει το δύσκολο έργο να βρει έναν ισάξιο αντικαταστάτη του Γερμανού τεχνικού. Σύμφωνα λοιπόν με αγγλικά Μέσα, οι «Κόκκινοι» έχουν βάλει στην κορυφή της λίστας τους τον Τσάμπι Αλόνσο, καθώς θεωρούν ότι είναι ο καταλληλότερος να ηγηθεί του κλαμπ στη νέα εποχή μετά τη φυγή του Κλοπ

Ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε ότι προς το παρόν είναι αφοσιωμένος στην Λεβερκούζεν και τους στόχους που έχει με τον σύλλογο, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει καμία ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο του Αλόνσο για να μετακινηθεί στην αγγλική ομάδα. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αποτελέσει εμπόδιο στα σχέδιά του, αν ο εκείνος αποφασίσει να φύγει.

Είναι δεδομένο λοιπόν, ότι αν τόσο η Λίβερπουλ όσο και ο Αλόνσο θελήσουν να συνεργαστούν, οι πιθανότητες να γίνει αυτός ο «γάμος» είναι αυξημένες. Προς το παρόν όμως και για τις δύο πλευρές προτεραιότητα αποτελεί η σεζόν που διανύουμε αυτή τη στιγμή με τους «reds» να είναι εντός όλων των στόχων τους μέχρι στιγμής και να διεκδικούν το τρόπαιο κάθε διοργάνωσης στην οποία συμμετέχουν, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την γερμανική ομάδα.

Το Anfield υποκλίθηκε στον Κλοπ - Πρωτοφανής αποθέωση για τον Γερμανό μετά την απόφασή του να φύγει από τη Λίβερπουλ (vid)
REST OF THE WORLD

17:13 - 28.01.2024

Το Anfield υποκλίθηκε στον Κλοπ - Πρωτοφανής αποθέωση για τον Γερμανό μετά την απόφασή του να φύγει από τη Λίβερπουλ (vid)

Λίγο δευτερόλεπτα πριν τη σέντρα του Λίβερπουλ - Νόριτς, ο Γιούργκεν Κλοπ βρέθηκε στο επίκεντρο, μετά την απόφαση-σοκ που πήρε να αποχωρήσει από τον σύλλογο στον τέλος της φετινής σεζόν.

Μάλιστα, δεν είναι απίθανο να δούμε τους δύο συλλόγους να τίθενται αντιμέτωποι στην διάρκεια της φετινής σεζόν καθώς και οι δύο έχουν προκριθεί στους «16» του Europa League και να είναι τα κύρια φαβορί για να κατακτήσουν τη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.