Κλοπ για την αποθέωση: «Είναι συγκινητικό, αλλά πρέπει να συγκρατηθώ»

Γιούργκεν Κλοπ

i

© PrtScr

Κλοπ για την αποθέωση: «Είναι συγκινητικό, αλλά πρέπει να συγκρατηθώ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:33 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 08:33 - 29.01.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα διαδραματίστηκαν στο Άνφιλντ, στην αναμέτρηση κόντρα στη Νόριτς.

Σε ένα ιδιαίτερο ματς για τον Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο, η Λίβερπουλ πήρε άνετα τη νίκη κόντρα στη Νόριτς (5-2) και... πέταξε για τους «16» του FA Cup.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν τη σέντρα, το Άνφιλντ υποκλίθηκε στον Γερμανό τεχνικό, με τον ίδιο να γνωρίζει πρωτοφανής αποθέωση. Να θυμίσουμε πως το πρωί της περασμένης Παρασκευής (26/01), ο Κλοπ γνωστοποίησε την απόφαση-σοκ που αφορά την αποχώρησή του από τον «κόκκινο» πάγκο στο τέλος της φετινής σεζόν.

Ο 56χρονος προπονητής είναι στον σύλλογο από το 2015, όταν αντικατέστησε τον Μπρένταν Ρότζερς, έχει κερδίσει κάθε τρόπαιο που έχει προσφερθεί, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου τίτλου πρωταθλήματος της Λίβερπουλ στην εποχή της Premier League.

Όπως διαπιστώθηκε κι από την κάμερα, ο ίδιος καθόταν στον πάγκο ανέκφραστος, παρακολουθώντας τα σηκωμένα κασκόλ τα οποία ήταν αφιερωμένα για αυτόν, με το βλέμμα του να τα λέει όλα...

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ο προπονητής των «Reds» ρωτήθηκε για τις εκπληκτικές στιγμές που βίωσε με την αποθέωση των οπαδών του συλλόγου, δίνοντας τη δική του απάντηση:

Ο Κλοπ σχημάτισε μια μεγάλη καρδιά με τα χέρια του κοιτώντας τους φίλους της Λίβερπουλ (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

20:01 - 28.01.2024

Ο Κλοπ σχημάτισε μια μεγάλη καρδιά με τα χέρια του κοιτώντας τους φίλους της Λίβερπουλ (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ μόλις άκουσε από τους φίλους της Λίβερπουλ στην αναμέτρηση με την Νόριτς να λένε το τραγούδι του, γύρισε προς το μέρος τους και σχημάτισε μια καρδιά.

«Είναι συγκινητικό, αλλά πρέπει να συγκρατηθώ. Πήρα πάρα πολλά μηνύματα, δεν είμαι από ξύλο. Είπα στον κόσμο να σταματήσει να λέει το σύνθημα μου και είναι καλό ότι προφανώς σταμάτησαν από τώρα να με ακούνε», ανέφερε χαρακτηριστικά.