Τι λένε οι στοιχηματικές για την επόμενη ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ

O Γιούργκεν Κλοπ στην αγκαλιά των παικτών

i

© Intime

Τι λένε οι στοιχηματικές για την επόμενη ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:50 - 29.01.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ ετοιμάζεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Λίβερπουλ, με τον ίδιο να ανακοινώνει πως θα φύγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό έβαλε... φωτιά στις στοιχηματικές, οι οποίες γνωστοποίησαν τις αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του.

Σαν... βόμβα έσκασε η είδηση πως ο Γιούργκεν Κλοπ θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, με τον ίδιο να γνωστοποιεί πριν από λίγες ημέρες πως θα πάψει να είναι προπονητής της ομάδας από το Μερσεϊσάιντ. Το όνομά του αρεστό σε πολλούς συλλόγους της Ευρώπης, αφού τα όσα κατάφερε τόσο με τους «ρεντς» όσο και με την Ντόρτμουντ μόνο απαρατήρητα δεν θα μπορούσαν να μείνουν.

Στο άκουσμα της είδησης, λοιπόν, πως ο ίδιος θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, οι στοιχηματικές εταιρείες πήραν... φωτιά. Αυτές γνωστοποιήσαν ποια είναι τα φαβορί και ποια τα αουτσάιντερ όσον αφορά το νέο κλαμπ που ενδεχομένως θα αναλάβει, με τον ίδιο πάντως να τονίζει πως είτε θα κάνει ένα διάλλειμα, είτε θα σταματήσει από το ποδόσφαιρο. Την είδηση για τις αποδόσεις μετέδωσε το Μέσο «Paddy Power», το οποίο ανέφερε συγκεκριμένα πως πρώτο φαβορί είναι η Εθνική Γερμανίας. 

«Δεν είναι μυστικό ότι οι διοικούντες του γερμανικού ποδοσφαίρου ανυπομονούν να δελεάσουν τον Κλοπ να διευθύνει την εθνική τους ομάδα εδώ και αρκετό καιρό. Είναι πιθανό να υπάρξει κενή θέση μετά το. Η λιγότερο απαιτητική φύση των εθνικών ομάδων θα μπορούσε επίσης να επιτρέψει στον Κλοπ να επαναφορτίσει τις μπαταρίες του», ανέφερε συγκεκριμένα το Μέσο, ενώ αναφερόμενο στο δεύτερο φαβορί, Μπορούσια Ντόρτμουντ, τόνισε ότι

«Μια επιστροφή στη Μπορούσια Ντόρτμουντ θα είχε έναν συγκεκριμένο ρομαντικό χαρακτήρα. Ο Κλοπ μετέτρεψε την BVB σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια μιας λαμπερής περιόδου στον σύλλογο».

Τρίτο φαβορί είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, με το «Paddy Power» να γράφει πως: «Ο Κάρλο Αντσελότι κάνει σπουδαία δουλειά στο Μπερναμπέου, αλλά ο Φλορεντίνο Πέρζ δεν φημίζεται για την υπομονή του Ένα διάστημα χωρίς τρόπαια θα μπορούσε να προκαλέσει μια αλλαγή στον πάγκο».

Οι έξι διάδοχοι του Κλοπ στη Λίβερπουλ - Ποιος φέρεται να είναι το φαβορί
PREMIER LEAGUE

16:30 - 26.01.2024

Οι έξι διάδοχοι του Κλοπ στη Λίβερπουλ - Ποιος φέρεται να είναι το φαβορί

O Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν και το Sportal κάνει σκέψεις για το ποιος θα μπορούσε να είναι ο επόμενος που θα κάτσει στον πάγκο «των κόκκινων», με έναν από αυτούς μάλιστα να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Το μεγαλύτερο αουτσάιντερ είναι η Μπαρτσελόνα, για την οποία το Μέσο υποστήριξε πως: «Ο άλλος μεγάλος σύλλογος της Ισπανίας απέχει οκτώ βαθμούς από την κορυφή της La Liga και ο Τσάβι δέχεται αυξανόμενη πίεση»