Φαν Ντάικ: «Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου, αγαπώ τη Λίβερπουλ»

Φαν Ντάικ

i

©PrtScr

Φαν Ντάικ: «Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου, αγαπώ τη Λίβερπουλ»

Στέλιος Βαρδάκης • 08:48 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 31.01.2024

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μετά τις δηλώσεις που έκανε για το μέλλον του, τονίζοντας ότι αγαπάει το κλαμπ και πως παρερμηνεύτηκαν τα λόγια του.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται εντός όλων των στόχων της και διεκδικεί κάθε τρόπαιο σε όποια διοργάνωση συμμετέχει τη φετινή σεζόν. Όμως, μετά την απόφαση του Κλοπ να φύγει από τι κλαμπ στο τέλος της σεζόν υπάρχει έντονη ανησυχία για την επόμενη μέρα του συλλόγου, ποιος θα αναλάβει ως νέος προπονητής αλλά κι αν υπάρχουν παίκτες που θα θελήσουν να ακολουθήσουν την ίδια πορεία με τον προπονητή τους. 

Ο Φαν Ντάικ άναψε φωτιές στους φιλάθλους της Λίβερπουλ μετά από δηλώσεις του σχετικά με το μέλλον του όπου άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Ο αρχηγός της Λίβερπουλ όμως, μίλησε ξανά για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. 

«Παρερμηνεύτηκε η δήλωσή μου, είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στον σύλλογο, αγαπώ τη Λίβερπουλ. Προφανώς τα νέα τις τελευταίες μέρες ήταν σοκαριστικά για όλους όσοι συνδεόμαστε με την ομάδα, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι είμαι αφοσιωμένος, αγαπώ την ομάδα, είμαι ο αρχηγός και θέλουμε να κυνηγήσουμε όλους τους τίτλους φέτος», τόνισε ο Ολλανδός.

Παροξυσμός: Το απίστευτο ποσό για ένα εισιτήριο στο τελευταίο ματς του Κλοπ στο «Άνφιλντ»!
PREMIER LEAGUE

20:48 - 27.01.2024

Παροξυσμός: Το απίστευτο ποσό για ένα εισιτήριο στο τελευταίο ματς του Κλοπ στο «Άνφιλντ»!

Η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει την Γουλβς στις 19 Μαΐου για την τελευταία αγωνιστική της Premier League, ένα ματς το οποίο αναμένεται να είναι το τελευταίο του Κλοπ στο «Άνφιλντ».

Ο Φαν Ντάικ έχει συμβόλαιο έως το 2025 και αποτελεί βασικό και αναπόσπαστο μέλος των «Κόκκινων» τα χρόνια που βρίσκεται στο «Άνφιλντ». Συνολικά με τη φανέλα της Λίβερπουλ έχει 246 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 21 γκολ και 14 ασίστ. Από την αρχή της φετινής χρονιάς αποτελεί τον πρώτο αρχηγό της Λίβερπουλ μετά από τη φυγή των Χέντερσον και  Μίλνερ το καλοκαίρι, ενώ είναι και ο αρχηγός της εθνικής Ολλανδίας.