Θέλει να πυροδοτήσει «βόμβα» με Οσιμέν η Τσέλσι το καλοκαίρι

Βίκτορ Οσιμέν

i

PrtScr

Θέλει να πυροδοτήσει «βόμβα» με Οσιμέν η Τσέλσι το καλοκαίρι

Στέλιος Βαρδάκης • 14:35 - 24.01.2024

Διατεθειμένη να κάνει τα πάντα ώστε να ντύσει στα «μπλε» τον Οσιμέν είναι η Τσέλσι που είναι έτοιμη να πληρώσει το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης του Νιγηριανού επιθετικού.

Πολλά ακόμη επεισόδια φαίνεται πως έχει το σήριαλ της μεταγραφής του Βίκτορ Οσιμέν. Σύμφωνα με την έγκυρη Gazzeta Dello Sport, η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να ενεργοποιήσει την ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή το ερχόμενο καλοκαίρι για να τον φέρει στο Λονδίνο. 

Οι «μπλε» έχουν μεγάλη ανάγκη από την απόκτηση ενός φορ με τα χαρακτηριστικά του 25χρονου επιθετικού και όπως έχει αποδειχθεί στον παρελθόν μπορούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Νιγηρανός επιθετικός υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο με τη Νάπολι που έχει ισχύ έως και το καλοκαίρι του 2026. Η ρήτρα αποδέσμευσης που μπήκε στο συμβόλαιο είναι μεταξύ 120 με 130 εκατομμυρίων ευρώ, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ. Παρά το μεγάλο ποσό της ρήτρας πολλές είναι οι ομάδες, κυρίως από τη Premier League, που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. 

Ο Οσιμέν τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 8 γκολ και μοιράζοντας 3 ασίστ. 

«Έχω αποφασίσει για το μέλλον μου»

Ο Βίκτορ Οσιμέν, παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο «CBS» μιλώντας για το που θα τον βρει το μέλλον του. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει αποφασίσει για το επόμενο βήμα στην καριέρα του και ότι αναμένεται να το κάνει στο τέλος της. Αναφέρθηκε επίσης, στις φήμες που τον θέλουν να αγωνίζεται στην Premier League σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

«Έχω ήδη αποφασίσει για το επόμενο βήμα που θα κάνω στο φινάλε της σεζόν. Έχω ήδη καταλήξει. Έχω ήδη το πλάνο μου, ξέρω τι θέλω να κάνω και ποιο είναι το νέο βήμα που ακολουθήσω.

Νομίζω πως το 60%του κόσμου αναφέρει τις φήμες που με συνδέουν με την Premier League, είναι ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Θέλω να τελειώσω δυνατά τη σεζόν με την Νάπολι και έπειτα να ανακοινώνω την απόφαση που έχω πάρει ήδη», δήλωσε ο 25χρονος σέντερ φορ.