Είναι αλήθεια: Κοντά στη νέα του ομάδα ο Ζοσέ Μουρίνιο!

Ζοσέ Μουρίνιο

i

PrtScr

Είναι αλήθεια: Κοντά στη νέα του ομάδα ο Ζοσέ Μουρίνιο!

Κώστας Τόπας 10:02 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:08 - 21.01.2024

Σενάριο στην Ιταλία θέλει τον Ζοσέ Μουρίνιο α παραμένει στην Ιταλία και να μετακομίζει στον νότο προκειμένου να αναλάβει τη Νάπολι!

Μετά την απόλυσή του από την Ρόμα, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν είναι έτοιμος να μείνει στον «πάγο». Πριν από μερικές ημέρες, δημοσιεύματα από την Σαουδική Αραβία έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Αλ Σαμπάμπ για την πρόσληψη του. Ιταλικά δημοσιεύματα μάλιστα ανέφεραν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και πως σύντομα θα ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Αυτό ωστόσο είναι ένα από τα πολλά σενάρια σχετικά με το μέλλον του. Το νέο σενάριο θέλει τον «Special One» να παραμένει στην Ιταλία και να μετακομίζει στον νότο προκειμένου να αναλάβει τη Νάπολι! Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο «Mou» αναμένεται να έχει συνάντηση τις επόμενες ημέρες με τον πρόεδρο των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ολα αυτά λίγους μήνες μετά την πρόσληψη του Βάλτερ Ματσάρι, ο οποίος αντικατέστησε τον Ρούντι Γκαρσία κι έως τώρα έχει πάρει νίκη μόνο σε τέσσερα από τα έντεκα παιχνίδια που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις.