Ο Μουρίνιο ετοιμάζεται για τα πετροδόλαρα στην Αλ Σαμπάμπ της Σαουδικής Αραβίας

Ζοσέ Μουρίνιο

i

PrtScr

Ο Μουρίνιο ετοιμάζεται για τα πετροδόλαρα στην Αλ Σαμπάμπ της Σαουδικής Αραβίας

Κώστας Τόπας 09:14 - 19.01.2024

Μετά την απόλυσή του από την Ρόμα, ο Ζοσέ Μουρίνιο ετοιμάζει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία μιας και φέρεται να έδωσε τα χέρια με την Αλ Σαμπάμπ.

Η σαουδαραβική εφημερίδα Al-Sharq Al Awsat εγγυάται ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος απολύθηκε από τη Ρόμα την περασμένη Τρίτη (16/01), θα είναι ο νέος προπονητής της Αλ Σαμπάμπ, αντικαθιστώντας τον Κροάτη, Ιγκόρ Μπισκάν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη συνομιλήσει με τον Ντομένικο Τίτε, τον αθλητικό διευθυντή του σαουδαραβικού συλλόγου, ο οποίος αυτή τη στιγμή καταλαμβάνει την 11η θέση στο τοπικό πρωτάθλημα και έχει ως πρωταγωνιστή τον Βέλγο Καράσκο, τον πρώην μεσοεπιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σε αυτή τη συνάντηση, ο Μουρίνιο έχει λάβει την εγγύηση ότι η ομάδα θα ενισχυθεί με παίκτες παγκόσμιας κλάσης, κάτι που έχει ήδη συμβεί, για παράδειγμα, στην Αλ Χιλάλ και στην Αλ Νασρ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο αναμένεται στο Ριάντ τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και να υπογραφεί συμβόλαιο, αφού ο Σαάντ Αλ-Τάστι, Διευθύνων Σύμβουλος του σαουδαραβικού πρωταθλήματος, έδωσε το «πράσινο φως» στους υπεύθυνους της Αλ Σαμπάμπ να προχωρήσουν τη διαδικασία.