Οπαδοί της Ρόμα κατά της διοίκησης λόγω Μουρίνιο: «Κλαμπ φάντασμα, παίκτες χωρίς αρ***»

Οπαδοί της Ρόμα κατά της διοίκησης λόγω Μουρίνιο: «Κλαμπ φάντασμα, παίκτες χωρίς αρ***»

Κώστας Τόπας 14:24 - 19.01.2024

Οι οπαδοί της Ρόμα αποχαιρέτησαν τον Ζοσέ Μουρίνιο με υπόκλιση, επικρίνοντας τον σύλλογο και τους παίκτες.

Νέα εποχή στη Ρόμα, μετά το «διαζύγιο» με τον Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς η διοίκηση των «τζιαλορόσι» ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, έως το καλοκαίρι. Μετά την απόλυσή του πάντως ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία μιας και φέρεται να έδωσε τα χέρια με την Αλ Σαμπάμπ.

Λίγες ημέρες νωρίτερα πάντως, οπαδοί της ομάδας της Ρώμης φρόντισαν να αποχαιρετήσουν τον «Special One», ρίχνοντας παράλληλα αιχμές στην διοίκηση για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την κρίση των «τζιαλορόσι» και την άδικη, όπως την χαρακτήρισαν, απομάκρυνση του «Mou».

Μάλιστα, οι οπαδοί της Ρόμα αποχαιρέτησαν τον Ζοσέ Μουρίνιο με υπόκλιση, επικρίνοντας τον σύλλογο και τους παίκτες. Συγκεκριμένα ανήρτησαν ένα μεγάλο πανό το οποίο έγραφε: «Κλαμπ φάντασμα, παίκτες χωρίς αρχ**. Τιμή σε σένα Ζοσέ Μουρίνιο».

Το μπόνους που ζήτησε ο Ντε Ρόσι όταν υπέγραψε στη Ρόμα
SERIE A

14:14 - 19.01.2024

Το μπόνους που ζήτησε ο Ντε Ρόσι όταν υπέγραψε στη Ρόμα

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ο νέος προπονητής της Ρόμα μέχρι το τέλος της σεζόν, αποκάλυψε ότι υπέγραψε το συμβόλαιο χωρίς να διαπραγματευτεί δύσκολα, «για το ποσό που ήθελε το διοικητικό συμβούλιο», αν και ζήτησε μπόνους.

Ο ισχυρός δεσμός που είχε δημιουργηθεί μεταξύ οπαδών και προπονητή οδήγησε σε σφοδρή κριτική στους Αμερικανούς ιδιοκτήτες. Την Πέμπτη (18/01) ανέβηκε στη Via Laurentina μια διαφημιστική πινακίδα με τις λέξεις «Friedkin out». Το πρώτο ματς χωρίς τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο. Στο τιμόνι της Ρόμα θα βρίσκεται ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι που επισημοποιήθηκε ως διάδοχος του Πορτογάλου.