Το μπόνους που ζήτησε ο Ντε Ρόσι όταν υπέγραψε στη Ρόμα

Ντανιέλ Ντε Ρόσι

i

PrtScr

Το μπόνους που ζήτησε ο Ντε Ρόσι όταν υπέγραψε στη Ρόμα

Κώστας Τόπας 14:14 - 19.01.2024

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ο νέος προπονητής της Ρόμα μέχρι το τέλος της σεζόν, αποκάλυψε ότι υπέγραψε το συμβόλαιο χωρίς να διαπραγματευτεί δύσκολα, «για το ποσό που ήθελε το διοικητικό συμβούλιο», αν και ζήτησε μπόνους.

Ο Ιταλός θρύλος Ντανιέλε Ντε Ρόσι, νέος προπονητής της Ρόμα μέχρι το τέλος της σεζόν μετά την απόλυση του Πορτογάλου, Ζοσέ Μουρίνιο, αποκάλυψε ότι υπέγραψε το συμβόλαιο χωρίς να διαπραγματευτεί δύσκολα, για «το ποσό που ήθελε το διοικητικό συμβούλιο», αν και ζήτησε. ένα μπόνους σε περίπτωση που τερματίσει στην πρώτη τετράδα και πάρει την πρόκριση για το Champions League.

«Ο Νταν και Ράιαν Φρίντκιν (ιδιοκτήτες) ήταν πολύ ξεκάθαροι σχετικά με τη διάρκεια του συμβολαίου και τη φύση της παραμονής μου. Υπέγραψα το ποσό που όριζαν, ζήτησα μόνο ένα μπόνους για το Champions League. Δεν υπάρχουν άλλες μεταβλητές ή ανανεώσεις. Δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω, μόνο 6μηνο συμβόλαιο», είπε ο νέος προπονητής στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου, πριν από τη μονομαχία με την Ελλάς Βερόνα αυτό το Σάββατο (20/01, 19:300)/

«Τους ζήτησα να με αντιμετωπίζουν σαν προπονητή, όχι σαν θρύλο ή πρώην παίκτη. Θα παλέψω μέχρι θανάτου για να μείνω εδώ», πρόσθεσε. Ο Ντε Ρόσι, ο οποίος ως παίκτης κληρονόμησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Φραντσέσκο Τότι, τον απόλυτο θρύλο του συλλόγου, εξομολογήθηκε ότι έχει μιλήσει με τον ιστορικό ποδοσφαιριστή: «Καλέσαμε ο ένας τον άλλον, μου έδωσε ένα μήνυμα τύχης».