«Καθάρισε» την Μπέρνλι με τριάρα η Σίτι στην επιστροφή του Χάαλαντ - Με ανατροπή και άγχος «λύγισε» την Μπρέντφορντ η Τότεναμ
i

Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images

«Καθάρισε» την Μπέρνλι με τριάρα η Σίτι στην επιστροφή του Χάαλαντ - Με ανατροπή και άγχος «λύγισε» την Μπρέντφορντ η Τότεναμ

Sportal newsroom 23:30 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:00 - 01.02.2024

Με πρωταγωνιστή τον Άλβαρες που σκόρε δις, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε άνετα της Μπέρνλι με 3-1 στην αναμέτρηση που ο Χάαλαντ πραγματοποίησε την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Η Τότεναμ έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 3-2 επί της Μπρέντφορντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα έφτασε στην όγδοη διαδοχική της νίκη, επικρατώντας με 3-1 της Μπέρνλι στο «Έτιχαντ» για την 22η αγωνιστική της Premier League. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Άλβαρες, ο οποίος πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ των «πολιτών», που είναι στο -5 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, έχοντας ένα ματς λιγότερο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην εν λόγω αναμέτρηση πραγματοποίησε την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά από 1,5 μήνα απουσίας ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος όταν πέρασε από τον πάγκο στον αγωνιστικό χώρο γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας του Μάντσεστερ.

Σχεδόν από το πρώτο 20λεπτο τα πάντα είχαν κριθεί με δύο γκολ του Χούλιαν Άλβαρες, ενώ στο 46' βρήκε δίχτυα και ο Ρόντρι. Έτσι, η Σίτι πήρε άνετα τους 3 βαθμούς και συνεχίζει το... κυνήγι της Λίβερπουλ.

Πιο δύσκολα και με ανατροπή, η Τότεναμ ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπρέντφορντ με 3-2 στο Λονδίνο. Οι Ουντότζι, Τζόνσον και Ριτσάρλισον πέτυχαν τρία γκολ μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, «διαγράφοντας» το προβάδισμα (0-1) που είχε δώσει στους φιλοξενούμενους ο Μόπεϊ.

Η Μπρέντφορντ πίεσε, μείωσε σε 3-2 με τον Τόνεϊ στο 67' και δημιούργησε ευκαιρίες στις καθυστερήσεις, αλλά δεν μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσια.

Η 22Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE 

Η 23Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE