Χάαλαντ: «Μου αρέσει να παίζω FIFA και να σκοράρω με τον εαυτό μου»

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

© PrtScr

Χάαλαντ: «Μου αρέσει να παίζω FIFA και να σκοράρω με τον εαυτό μου»

Στέλιος Βαρδάκης • 09:34 - 31.01.2024

Έτοιμος να επανέλθει στη δράση είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Πεπ Γκουαρντιόλα για το επερχόμενο ματς της Μάντσεστερ Σίτι εναντίον της Μπέρνλι.

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Μπέρνλι (31/01 21:30) στο «Έτιχαντ» με τον Πεπ Γκουρντιόλα να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση αφού μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «πολιτών» με τον Καταλανός προπονητή να αναμένεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, πρόκειται να επιστρέψει στη δράση μετά από σχεδόν δύο μήνες που πέρασε στο περιθώριο, λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο.

Ο 23χρονος ρωτήθηκε για τη ρουτίνα του πριν τους αγώνες με τον ίδιο να επισημαίνει ότι συνήθως του αρέσει να παίζει PlayStation αλλά κατά κύριο λόγο προσπαθεί να μείνει συγκεντρωμένος για τον αγώνα που ακολουθεί.

«Δεν έχω κάποια ειδική ρουτίνα. Προσπαθώ να μην σκέφτομαι πάρα πολύ πριν από ένα παιχνίδι. Συνήθως το βράδυ πριν από ένα παιχνίδι, παίζω στο PlayStation και προσπαθώ να χαλαρώσω όσο μπορώ. Δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο. Μου αρέσει να σκοράρω με τον εαυτό μου στο EAFC24, μέχρι εκεί. Δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο, απλά προσπαθώ να χαλαρώσω και να περιμένω με ανυπομονησία το παιχνίδι», ήταν οι δηλώσεις του πρώτου σκόρερ της Premier League.

Οι φιλοδοξίες του Χάαλαντ:

Όταν ρωτήθηκε για τις φιλοδοξίες του, ο Χάαλαντ πρόσθεσε: «Θέλω να συνεχίσω να κάνω τα ίδια με την περσινή σεζόν, να πετύχω περισσότερα γκολ και να κερδίσω περισσότερα τρόπαια. Τώρα ξέρω πώς είναι να κερδίζεις το Champions League και την Premier League. Θα ήθελα πολύ να το ξανακάνω. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να το πετύχει».

Ο Νορβηγός επιθετικός αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη Μάντσεστερ Σίτι στις 6 Φεβρουαρίου και την ήττα από την Άστον Βίλα. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί συνολικά σε 22 ματς με τους «σίτιζενς» έχοντας σκοράρει 19 φορές, ενώ έχει μοιράσει και 5 ασίστ προς τους συμπαίκτες του. Έχει επιστρέψει πλέον σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, είναι διαθέσιμος για το επερχόμενο ματς με την Μπέρνλι και μένει να δούμε εάν ο Γκουρντιόλα θα τον βάλει κατευθείαν στην βασική ενδεκάδα ή θα προτιμήσει να φέρει στο ματς από τον πάγκο.