Επιστροφή Χάαλαντ στην αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

Έρλινγκ Χάαλαντ/ Photo by Lewis Storey/Getty Images

Επιστροφή Χάαλαντ στην αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι

Στέλιος Βαρδάκης • 17:44 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:50 - 30.01.2024

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ επιστρέφει στην αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι, μετά από σχεδόν δύο μήνες απουσίας, όπως επιβεβαίωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Έρλινγκ Χάαλαντ η επιστροφή! Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι θα επιστρέψει στην αποστολή των «πολιτών» για πρώτη φορά μετά από περίπου δύο μήνες και το ματς με την Άστον Βίλα. Συγκεκριμένα, ο Πεπ Γκουρντιόλα επιβεβαίωσε ότι ο Νόρβηγός άσος πρόκειται να επιστρέψει στο επερχόμενο ματς με την Μπέρνλι (31/01 21:15) στο «Έτιχαντ». 

«Επιστρέφει (ο Χάαλαντ) πρώτη φορά. Έχουμε όλη την ομάδα, είμαστε πιο δυνατοί. Είναι σημαντικός παίκτης για εμάς» είπε ο Καταλανός προπονητής. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάαλαντ είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο με τις αρχικές εκτιμήσεις να έκαναν λόγο ότι θα απουσίαζε για μικρό χρονικό διάστημα, όμως τελικά ο τραυματισμός του αποδείχθηκε πιο σοβαρός. 

Ο επιθετικός των «σίτιζενς» απουσίασε συνολικά σε 10 παιχνίδια από όλες τις διοργανώσεις, με την ομάδα του Γκουαρντίολα πάντως να τα πηγαίνει αρκετά καλά σε αυτά τα ματς μετρώντας 9 νίκες και μόλις μία ισοπαλία. 

Ο Χάαλαντ έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 22 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τον απολογισμό του για ακόμη μία σεζόν να είναι άκρως εντυπωσιακός αφού μετράει 19 γκολ και 5 ασίστ. 

Μένει να δούμε εάν ο Γκουαρντιόλα θα επιλέξει να δώσει φανέλα βασικού στον Νορβηγό ή θα προτιμήσει να τον περάσει στο ματς ως αλλαγή.