Τα αδέρφια Γκίγκς «σκοτώνονται» για μία γυναίκα
i

© Intime

Τα αδέρφια Γκίγκς «σκοτώνονται» για μία γυναίκα

Γιάννης Λιβανός • 13:32 - 30.01.2024

Ο μικρός αδερφός του Ράιαν Γκιγκς, Ρόντρι παραχώρησε συνέντευξη στην οποία έστειλε προειδοποιητικά μηνύματα στον θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχετικά με την άσωτη ερωτική του ζωή. Μια γυναίκα φαίνεται πως αποτελεί το «μήλον της έριδος» ανάμεσα στα δύο αδέρφια..

Μια γυναίκα, δύο άντρες, κομπολόι δίχως χάντρες! Γάντι φαίνεται να ταιριάζει το γνωστό ελληνικό τραγούδι στα αδέρφια Γκίγκς. To 2011 αποκαλύφθηκε πως ο Ράιαν Γκιγκς δεν ήταν και τόσο πιστός στον γάμο και τη γυναίκα του, Στέισι Κουκ, έχοντας αρκετές εξωσυζυγικές σχέσεις. Το σοκ ήταν ακόμη μεγαλύτερο όταν μαθεύτηκε πως ένας από τους δεσμούς που είχε ο παίκτης της Γιουνάιτεντ ήταν η γυναίκα του αδελφού του, η Νατάσα Λίβερ.

Ο Ρόντρι Γκίγκς είχε παντρευτεί τη Νατάσα Λίβερ το 2003, ωστόσο εκείνη διατηρούσε κρυφό-παράλληλο δεσμό με τον κουνιάδο της και αδελφό του Ρόντρι, Ράιαν από το 2002 έως το 2010.

«Αν ήθελα να πουλήσω ιστορίες του Ράιαν θα το έκανα πολύ εύκολα πέρσι. Πίστεψε με υπάρχουν πολλές ιστορίες που αν τις έλεγα θα τον είχα «κάψει» τον μ@λ@κ@! Γιατί όμως να το κάνω;» είπε ο Ρόντρι στη συνέντευξη.

Λίγο αργότερα πάντως ο Ρόντρι έστειλε ξεκάθαρη προειδοποίηση στον αδερφό του λέγοντας: «Δεν είμαι τόσο πικρόχολος ή διεστραμμένος, αλλά πρέπει να είναι προσεκτικός, γιατί θα μπορούσα να το είχα κάνει. Πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν, αλλά δεν το έκαναν, και όλα οφείλονται σε αυτόν που έκανε τις επιλογές που έκανε, σε κανέναν άλλον. Δεν μπορείς να περνάς τη ζωή σου και να είσαι αυτός ο καλός, αθώος οικογενειάρχης και συγχρόνως να έχεις εξωσυζυγικές σχέσεις με πάρα πολλές γυναίκες. Πόσο χρονών είναι, 48, 49; Πρέπει να μεγαλώσει πια».

 Στη συνέχεια ο Ρόντρι πρόσθεσε: «Ο Ράιαν έχει υποστεί ζημιά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους ανθρώπους που τον κυνηγούν από τα 17 του χρόνια, αλλά για κάποιες από τις πράξεις του είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος».

Εκτός από την άστατη προσωπική του ζωή, ο Ράιαν Γκίγκς είχε μπλεξίματα και με τον νόμο. Τον Νοέμβριο του 2020 ο Ράιαν συνελήφθη ως ύποπτος για δύο περιπτώσεις επίθεσης εναντίον της πρώην συντρόφου του Κέιτ Γκρέβιλ και της αδελφής της Έμμα. Αργότερα του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση που προκάλεσε πραγματική σωματική βλάβη στην Γκρέβιλ, καθώς και για εξαναγκασμό και έλεγχο της πρώην συντρόφου του. 

Αυτό το περιστατικό είχε προφανώς και τις συνέπειες του για τον Ράιαν Γκίγκς, ο οποίος εκτός του ότι οδηγήθηκε στα δικαστήρια το 2022 (όπου αθωώθηκε), έχασε και τη δουλειά του ως προπονητής της εθνικής Ουαλίας.