Ο Σακίλ Ο'Νιλ πίκαρε την Τέιλορ Σουίφτ σε αγώνα του NFL

Ο Σακίλ Ο'Νιλ πίκαρε την Τέιλορ Σουίφτ σε αγώνα του NFL

Ο Σακίλ ήταν D.J πριν από τον αγώνα ανάμεσα στους Τσιφς και τους Ρέιβενς και «πείραξε» με τον δικό του τρόπο την Τέιλορ Σουίφτ, με τους οπαδούς των Ρέιβενς να ακολουθούν.

Πριν από τον μεγάλο τελικό της περιφέρειας του AFC για το NFL μεταξύ των Τσιφς και των Ρέιβενς, ο Σακίλ Ο'Νιλ, γνωστός και ως D.J. Diesel, αποφάσισε να πειράξει με τον δικό του τρόπο τη διεθνή ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ. Η σκηνή εκτυλίχθηκε στον χώρο του θρυλικού Jimmy's Famous Seafood, όπου ο θρύλος των Λέικερς και Hall of Famer του NBA έδωσε μια τρομερή παράσταση πριν από το παιχνίδι, πλέον ως... D.J.

Φτάνοντας περίπου 90 λεπτά πριν από τη σέντρα, ο Σακ «έβαλε φωτιά» στη σκηνή, με τους οπαδούς να περιμένουν με ανυπομονησία το πρόγραμμα που είχε ετοιμάσει. Ωστόσο, αυτό που τράβηξε την προσοχή όλων ήταν ο απροσδόκητος τρόπος με τον οποίο διάλεξε να πικάρει για την Τέιλορ Σουίφτ.

Μέσα στα πρώτα δύο λεπτά του σετ του, ο Σακ προέτρεψε το κοινό να είναι αρκετά δυνατά για να τους ακούσει η Σουίφτ, ενθαρρύνοντας τους να σηκώσουν το μεσαίο δάχτυλό και οι πιστοί των Ρέιβενς το έκαναν με ενθουσιασμό.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για το AFC, οι φίλοι της ομάδας της Βαλτιμόρης ήθελαν να δουν τη Σουίφτ, που είναι σε δεσμό με τον παίκτη των Τσιφς Τράβις Κελς, να φεύγει απογοητευμένη από το γήπεδο. Ο Σακίλ, ως μαέστρος, συνέβαλε στη φορτισμένη ατμόσφαιρα, εξασφαλίζοντας ότι κάθε άτομο στο Jimmy's Famous Seafood όχι μόνο απόλαυσε κέικ καβουριού αλλά και έζησε ένα σόου αντάξιο του τελικού του πρωταθλήματος.

Στον... ουρανό του Ορλάντο ο Σακίλ Ο'Νιλ - Οι Μάτζικ αποσύρουν την πρώτη φανέλα στην ιστορία τους (vids)
NBA

11:47 - 05.01.2024

Στον... ουρανό του Ορλάντο ο Σακίλ Ο'Νιλ - Οι Μάτζικ αποσύρουν την πρώτη φανέλα στην ιστορία τους (vids)

Στην 35η σεζόν τους στο ΝΒΑ οι Ορλάντο Μάτζικ αποφάσισαν να αποσύρουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους μία φανέλα. Και η επιλογή τους ήταν ξεκάθαρη: Το Νο 32 που φόρεσε γι' αυτούς ο Σακίλ Ο'Νιλ κανείς στο μέλλον δεν θα έχει δικαίωμα να το φορέσει.