Αγνώριστος ο Νεϊμάρ με παραπανίσια κιλά - Μόνο με ποδοσφαιριστή δεν μοιάζει (pics)

Νεϊμάρ

i

© PrtScr

Αγνώριστος ο Νεϊμάρ με παραπανίσια κιλά - Μόνο με ποδοσφαιριστή δεν μοιάζει (pics)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:44 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:49 - 29.01.2024

Η φωτογραφία του Νεϊμάρ με αρκετά παραπανίσια κιλά έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο... αλλαγμένος Νεϊμάρ έχει γίνει viral στο Twitter!

Όπως διαπιστώνεται κι από τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ φαίνεται να έχει πάρει αρκετά κιλά, παρά το γεγονός ότι προσπαθεί να τα κρύψει με φαρδιά ρούχα.

Ο ποδοσφαιριστής της Αλ Χιλάλ είναι εκτός αγωνιστικής δράσης εδώ και αρκετό καιρό καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, με αποτέλεσμα τον περασμένο Οκτώβρη να υποβληθεί σε επέμβαση. Το στάδιο της αποθεραπείας και η μακροχρόνια απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους σίγουρα δεν είναι μία εύκολη περίοδος για κάθε αθλητή κι όπως βλέπουμε, η έλλειψη προπονήσεων έχει αφήσει το στίγμα της στον Νεϊμάρ.

Γιατί ο Νεϊμάρ διαγράφηκε από το ρόστερ της Αλ Χιλάλ

Ο Νεϊμάρ εξακολουθεί να είναι παίκτης της Αλ Χιλάλ. Τις τελευταίες μέρες πληθαίνουν οι φήμες ότι ο Βραζιλιάνος δεν θα συνδεόταν πλέον με τον σαουδαραβικό σύλλογο στον οποίο εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι έναντι 90 εκατομμυρίων ευρώ από την Παρί Σεν Ζερμέν

Αλλά αυτό είναι ψευδές. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, με ένα χρόνο προαιρετικά. Βέβαια, ο «Νεϊ» διαγράφηκε μόνο από τη λίστα με τους παίκτες που δικαιούνται να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα.

Κι αυτό οφείλεται στον σοβαρό τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο τον Οκτώβριο, με αποτέλεσμα να τον αφήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Ετσι, οι ιθύνοντες της Αλ Νασρ τον αφαίρεσαν έτσι από τη λίστα για να κάνουν χώρο στον νέο τους μεταγραφικό απόκτημα, τον Ρέναντ Λόντι. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ επιστρατεύτηκε από τη Μαρσέιγ ως δανεικός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, έναντι ποσού 23 εκατ. ευρώ.