Απολογήθηκε ο Γουόκερ για την απιστία του: «Αυτό που έκανα ήταν άθλιο»

Απολογήθηκε ο Γουόκερ για την απιστία του: «Αυτό που έκανα ήταν άθλιο»

Sportal newsroom 12:25 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:34 - 29.01.2024

Ο Κάιλ Γουόκερ μιλώντας στη Sun για τα όσα έχουν ειπωθεί για την απάτη προς τη σύζυγό του, απολογήθηκε λέγοντας πως αυτό που έκανε ήταν άθλιο.

Ο Κάιλ Γουόκερ μίλησε στη Sun για την απιστία κατά της συζύγου του, Άνι Κίλνερ. Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι έχει έναν γιο με μία άλλη γυναίκα, τη Λορίν, μετά από μία σύντομη σχέση που είχαν το 2019, όταν ο 33χρονος βρισκόταν σε διάσταση με τη γυναίκα του. Με την οποία έχει τέσσερα παιδιά. 

Η Λορίν όμως γέννησε τον περασμένο Αύγουστο ένα ακόμα παιδί, το οποίο έχει αποδειχθεί ότι είναι του Γουόκερ, γεγονός που έφερε τον χωρισμό του. 

Μιλώντας στο αγγλικό Μέσο λοιπόν ο διεθνής αμυντικός απολογήθηκε για τα όσα έκανε, λέγοντας ότι ήταν άθλια. «Αυτό που έκανα ήταν άθλιο και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Έκανα κάποιες ηλίθιες επιλογές και πήρα ηλίθιες αποφάσεις. Δεν μπορώ να φανταστώ τι περνά η Άνι. Προσπάθησα να της μιλήσω, αλλά είναι πολύ πικραμένη.

Είμαι ο μόνος που πρέπει να κατηγορηθεί για ό,τι συνέβη. Πρέπει να παραδεχτώ τα λάθη μου, το οφείλω απέναντι σε όλους. Οι πράξεις μου προκάλεσαν πόνο σε πολλούς ανθρώπους», ήταν τα λόγια του αρχικά. 

Την ίδια ώρα σχολίασε ότι η παραλίγο μεταγραφή του στην Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι θα τον απομάκρυνε από τον «θόρυβο» των Μέσων. «Προσπάθησα να δραπετεύσω. Δεν ήθελα όμως να φύγω από τη Σίτι και δεν το έκανα. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Αλλά ήταν μια ευκαιρία να ξεφύγω από την Αγγλία και τα Μέσα. Ήξερα ότι το ρολόι χτυπούσε. Έφτασα πολύ κοντά στη μεταγραφή. Κάναμε συζητήσεις.

Πήγαινα σε έναν μεγάλο σύλλογο, ένα τεράστιο κλαμπ. Αλλά τελικά δεν μπόρεσα να πάω. Αν ήμουν στη Γερμανία και συνέβαινε αυτό, η Άνι θα έφευγε και θα έμενα στη Γερμανία μόνος μου. Δεν θα μπορούσα να δω τα παιδιά μου. Πονάει αυτή τη στιγμή και στεναχωριέμαι, αλλά μπορώ να πάω στο σπίτι, να πάω τα παιδιά στο σχολείο», ήταν τα λόγια του.