Στο στόχαστρο των «μεγάλων» της Ιταλίας ο Φέργκιουσον της Μπολόνια
i

© Bologna

Στο στόχαστρο των «μεγάλων» της Ιταλίας ο Φέργκιουσον της Μπολόνια

Γιάννης Λιβανός • 12:07 - 30.01.2024

Ο Λιούις Φέργκιουσον συνεχίζει να λάμπει με την Μπολόνια τη φετινή σεζόν και πιθανότατα θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το καλοκαίρι, με τις Γιουβέντους, Μίλαν και Λάτσιο να τον έχουν βάλει από τώρα... στο μάτι.

Ο 24χρονος Σκωτσέζος μέσος εντάχθηκε στην Μπολόνια από την Αμπερντίν το καλοκαίρι του 2022 έναντι περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ. Εκ των υστέρων αυτή η μετακίνηση αποδείχθηκε ιδιαίτερα θετική για τον παίκτη αν αναλογιστεί κανείς τη βελτίωση που έχει διαγράψει στη Serie A τους τελευταίους 18 μήνες. Τη φετινή σεζόν, ο Φέργκιουσον έχει πετύχει τέσσερα γκολ και έχει δώσει τρεις ασίστ σε 20 αγώνες πρωταθλήματος, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην ομάδα της Μπολόνια, όπου προπονητής είναι ο Τιάγκο Μότα. 

Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο, επεκτείνοντας την παραμονή του μέχρι τον Ιούνιο του 2027 με οψιόν για έναν ακόμη χρόνο. Όπως αναφέρει το ιταλικό αθλητικό σάιτ, Calciomercato.com, η Μίλαν παρακολουθεί στενά τον Φέργκιουσον εδώ και εβδομάδες και θα αποφασίσει αν θα κινηθεί ή όχι για τον μέσο ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. 

Η Γιουβέντους επίσης φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τους ατζέντηδες του Σκωτσέζου μέσου για να διερευνήσει μια πιθανή μετακίνηση και έλαβε θετική απάντηση, ενώ και η Λάτσιο παρακολουθεί στενά τον 24χρονο από το περασμένο καλοκαίρι. 

Τηλέφωνο του Αλέγκρι στον Μποναβεντούρα για να μετακομίσει στη Γιουβέντους
SERIE A

10:33 - 30.01.2024

Τηλέφωνο του Αλέγκρι στον Μποναβεντούρα για να μετακομίσει στη Γιουβέντους

Πολλές πηγές στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι η Γιουβέντους προσέγγισε τον έμπειρο μέσο της Φιορεντίνα, Τζιάκομο Μποναβεντούρα, ενώ και η Ουντινέζε φαίνεται να απέρριψε την πρόταση της ομάδας του Αλέγκρι για τον Λάζαρ Σάμαρτζιτς.

Από την πλευρά του, ο Φέργκιουσον είναι ευχαριστημένος στη Serie A και θα ήταν πρόθυμος να εγκατασταθεί για αρκετά χρόνια στην Ιταλία, έχοντας ωστόσο ως μακροπρόθεσμο όνειρο του να παίξει στην Premier League.