Τηλέφωνο του Αλέγκρι στον Μποναβεντούρα για να μετακομίσει στη Γιουβέντους
i

© Intime

Τηλέφωνο του Αλέγκρι στον Μποναβεντούρα για να μετακομίσει στη Γιουβέντους

Γιάννης Λιβανός • 10:33 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 30.01.2024

Πολλές πηγές στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι η Γιουβέντους προσέγγισε τον έμπειρο μέσο της Φιορεντίνα, Τζιάκομο Μποναβεντούρα, ενώ και η Ουντινέζε φαίνεται να απέρριψε την πρόταση της ομάδας του Αλέγκρι για τον Λάζαρ Σάμαρτζιτς.

Κρούση της Γιουβέντους στον Μποναβεντούρα! Για τον μέσο της Φιορεντίνα φέρεται να κινήθηκε η «Μεγάλη Κυρία», θέλοντας να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της. Η πρόταση μάλιστα επιβεβαιώθηκε από ιταλικά αθλητικά σάιτ όπως: Calciomercato.it, Sportitalia και Sky Sport Italia.

Σύμφωνα με την Sportitalia, ο Μαξ Αλέγκρι ήταν αυτός που τηλεφώνησε προσωπικά στον Μποναβεντούρα για να τον πείσει να μετακομίσει στο Τορίνο, σε μία προσπάθεια να τονώσει κάπως το κέντρο του, μια και ο άλλοτε παίκτης της Μίλαν μπορεί να αγωνιστεί και ως δεκάρι αλλά και ως αριστερός μέσος σε σύστημα με παραπάνω από τρία χάφ.

Ο Μποναβεντούρα είναι 34 ετών και το συμβόλαιό του με τη Φιορεντίνα έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά υπάρχουν ρήτρες επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο, εφόσον πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις.

Η προσφορά μάλιστα της Γιούβε περιελάμβανε τον Φάμπιο Μιρέτι ως δανεικό και μετακίνηση του Ματίας Σούλε στη Φιορεντίνα για το επόμενο καλοκαίρι, αλλά η ομάδα της Φλωρεντίας φέρεται να αρνήθηκε.

Εντωμεταξύ, ο ειδικός σε μεταγραφικά ζητήματα αθλητικός δημοσιογράφος του Sky Sport Italia, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, υποστηρίζει επίσης ότι η Γιουβέντους ζήτησε από την Ουντινέζε τον Ρομπέρτο Περέιρα ή τον Σάμαρτζιτς ως δανεικό χωρίς οψιόν αγοράς. Και πάλι όμως η ομάδα του Τορίνου βρήκε κλειστή πόρτα πριν καν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.