«Καθάρισε» τη Φιορεντίνα και απολαμβάνει την κορυφή η Ίντερ

Ο Λαουτάρο στο Φιορεντίνα - Ίντερ

i

Photo by Mattia Ozbot - Inter/Inter via Getty Images

«Καθάρισε» τη Φιορεντίνα και απολαμβάνει την κορυφή η Ίντερ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:44 - 28.01.2024

Η Ίντερ επικράτησε εκτός έδρας της Φιορεντίνα με σκορ 1-0 και με αυτόν τον τρόπο επέστρεψε στην κορυφή της Serie A.

Ένα πολύ σημαντικό τρίποντο αποκόμισε η Ιντερ στη Φλωρεντία, εκεί όπου επικράτησε της Φιορεντίνα με 1-0, στο ματς της 22ης αγωνιστικής της Serie A. Με αυτόν τον τρόπο επέστρεψε στην κορυφή του πρωταθλήματος, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη Γιουβέντους

Στο 11ο λεπτό οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα, εντούτοις ο Ενζόλα ήταν εκτεθειμένος. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε το μοναδικό γκολ του αγώνα, με τον Ασλάνι να σεντράρει στον Λαουτάρο Μαρτίνες και εκείνος να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα. Για αρκετό διάστημα ο ρέφερι εξέτασε τη φάση, επικυρώνοντας το τέρμα μετά από έλεγχο για φάουλ στο χτίσιμο της επίθεσης. 

Η Ίντερ έχασε ακόμα κάποιες φάσεις, εντούτοις η ομάδα που έφτασε κοντά στο γκολ ήταν η Φιορεντίνα. Ένα μαρκάρισμα από αμυντικό της φιλοξενούμενης έφερε τις φωνές της γηπεδούχου, όμως διαιτητής και VAR συμφώνησαν πως δεν υπάρχει παράβαση. 

Στο 64ο λεπτό ο Αρναούτοβιτς έκανε το 2-0, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ακολούθησε το χαμένο πέναλτι των γηπεδούχων, με τον  Νίκολας Γκονζάλες να αστοχεί από τα 11 μέτρα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 22ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A: 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: