Σοκ με Κομάν στην Μπάγερν Μονάχου - Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού
i

© Intime

Σοκ με Κομάν στην Μπάγερν Μονάχου - Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού

Γιάννης Λιβανός • 16:14 - 28.01.2024

Το χειρότερο δυνατό σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον Κίνγκσλεϊ Κομάν, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έτσι θα τεθεί νοκ-άουτ για τους επόμενους τουλάχιστον τρεις μήνες.

Άτυχος στάθηκε ο Κίνγκσλεϊ Κομάν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Αουγκσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου (2-3) καθότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα απουσιάσει για αρκετές εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε ο βαυαρικός σύλλογος.

Σύμφωνα με το «Sky Sports Germany» και τη «BILD», ο 27χρονος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους τρεις μήνες! Αυτό είναι ένα πλήγμα για την Μπάγερν, με τον Τούχελ να πονοκεφαλιάζει, αφού χάνει ένα πραγματικό πολυεργαλείο. Oι Βαυαροί έχουν δύσκολα παιχνίδια στο προσεχές διάστημα, όπως το ντέρμπι κορυφής κόντρα στη Λεβερκούζεν (10/02)αλλά και εκείνο απέναντι στη Λάτσιο για τους «16» του Champions League (14/02).

Οι Βαυαροί περιμένουν εναγωνίως το πότε θα επανέλθει στην δράση ο Γάλλος παίκτης, ο οποίος φέτος έχει παίξει 24 φορές, σκοράροντας πέντε τέρματα ενώ παράλληλα έχει μοιράσει και τρείς τελικές πάσες.

Ο τραυματισμός του Κομάν έχει επιφέρει προβληματισμό και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γαλλίας, αφού είναι προγραμματισμένα δύο φιλικά παιχνίδια με Γερμανία και Χιλή ενόψει της προετοιμασίας για το Euro 2024.