Ο Σανέ μίλησε για το χαστούκι που δέχθηκε από τον προπονητή της Ουνιόν: «Ηθελα απλώς να πάρω την μπάλα...» (vid)

Λιρόι Σανέ

i

PrtScr

Ο Σανέ μίλησε για το χαστούκι που δέχθηκε από τον προπονητή της Ουνιόν: «Ηθελα απλώς να πάρω την μπάλα...» (vid)

Κώστας Τόπας 09:02 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:15 - 26.01.2024

Ο Λιρόι Σανέ μίλησε για το περιστατικό που είχε με τον προπονητή της Ουνιόν Βερολίνου, Νέναντ Μπιέλιτσα, ο οποίος χαστούκισε τον Γερμανό μεσοεπιθετικό της Μπάγερν.

Η αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ουνιόν Βερολίνου (1-0) έγινε το κύριο θέμα των γερμανικών ΜΜΕ. Ο λόγος δεν είναι η νίκη των Βαυαρών, αλλά, δυστυχώς, η σύγκρουση του Κροάτη προπονητή Νέναντ Μπιέλιτσα με τον Λιρόι Σανέ.

Η Μπάγερν κέρδισε ένα πλάγιο. Ο Σανέ πήγε για την μπάλα, αλλά ο Μπιέλιτσα την πήρε μπροστά του. Ο Γερμανός ήθελε να του πάρει την μπάλα και έτσι ο Κροάτης τεχνικός τον απώθησε και τον χτύπησε με το χέρι στο πρόσωπο. Πήρε κόκκινη κάρτα κι άναψαν τα αίματα. Μετά το ματς, ο τεχνικός της Ουνιόν, δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι ο Σανέ τον έσπρωξε και τον προκάλεσε, αλλά ότι λυπόταν που αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο. Ήταν απογοητευμένος όταν ο διαιτητής δεν καταλόγισε πέναλτι για την ομάδα του νωρίτερα. 

Από την άλλη, ο Σανέ δεν ήθελε να συζητήσει πολλά γι' αυτό κι εξήγησε μόνο εν συντομία τι συνέβη, κατηγορώντας τον αντίπαλο τεχνικό.

«Στην πραγματικότητα, ήθελα απλώς να πάρω την μπάλα πίσω γρήγορα για να ξεκινήσω μια νέα επίθεση και μετά τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο. Με άρπαξε και με χτύπησε στο πρόσωπο. Δεν τον κατηγορώ, είναι ήδη ξεχασμένο για μένα. Καταλαβαίνω ότι ήταν λίγο συναισθηματικό μετά την κατάσταση για το πέναλτι Σε κάθε περίπτωση, το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε», είπε ο μεσοεπιθετικός των Βαυαρών.

Επιστροφή στις νίκες και το κυνήγι της Λεβερκούζεν για την Μπάγερν Μονάχου
BUNDESLIGA

23:29 - 24.01.2024

Επιστροφή στις νίκες και το κυνήγι της Λεβερκούζεν για την Μπάγερν Μονάχου

Νίκη κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου πανηγύρισε η Μπάγερν Μονάχου, η οποία αποκόμισε ένα σημαντικό τρίποντο όσον αφορά το κυνήγι της Λεβερκούζεν, που απολαμβάνει την κορυφή της Bundesliga.

Όπως και να έχει, η διοργανώτρια αρχή θα ξεκινήσει έρευνα για αυτό το περιστατικό και είναι αναπόφευκτο ότι ο Κροάτης τεχνικός θα αντιμετωπίσει αυστηρή τιμωρία.