Ο λόγος που η Μπάγερν δίνει αγώνα πρωταθλήματος την Τετάρτη

Χάρι Κέιν

i

©Printscreen

Ο λόγος που η Μπάγερν δίνει αγώνα πρωταθλήματος την Τετάρτη

Κώστας Τόπας 12:25 - 24.01.2024

Η αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ουνιόν Βερολίνου για την 13η αγωνιστική της 1 Bundesliga ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, αλλά τελικά θα διεξαχθεί αυτή την Τετάρτη (24/01) στις 21:30.

Μπάγερν Μονάχου και Ουνιόν Βερολίνου θα αναμετρηθούν αυτή την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 21:30 στην  «Αλιάντς Αρένα» στη μονομαχία που αντιστοιχεί στη δέκατη τρίτη ημέρα του γερμανικού πρωταθλήματος.

Οι Βαυαροί χρειάζονται απεγνωσμένα τη νίκη αν δεν θέλει να μείνει επτά βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο. Από την πλευρά της, η Ουνιόν Βερολίνου συνεχίζει να υφίσταται τον υποβιβασμό και είναι 15η, τρεις βαθμούς μπροστά από τη Μάιντς, που κλείνει την κόκκινη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα.

Βέβαια, ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τις 2 Δεκεμβρίου στις 15:30, αλλά οι καιρικές συνθήκες δεν το επέτρεψαν. Η αναμέτρηση αναβλήθηκε λόγω της έντονης χιονόπτωσης στη Βαυαρία, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο σύλλογος και η εταιρεία μεταφορών MVG: «Αγαπητοί φίλαθλοι, ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Ουνιόν Βερολίνου αναβάλλεται λόγω χιονόπτωσης», αναφερόταν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Τελικά, οι γερμανικές αρχές και η διοργανώτρια αρχή αποφάσισαν την διεξαγωγή του αγώνα σήμερα (24/01) στις 21:30.