Απίστευτο ξέσπασμα Τούχελ κατά των παικτών του: «Παίζαμε σαν μια ομάδα που δεν ήθελε να κερδίσει»

Τόμας Τούχελ

Απίστευτο ξέσπασμα Τούχελ κατά των παικτών του: «Παίζαμε σαν μια ομάδα που δεν ήθελε να κερδίσει»

Κώστας Τόπας 12:21 - 22.01.2024

Ο Τόμας Τούχελ κατακεραύνωσε τους παίκτες του, αφού η πρωταθλήτρια της Bundesliga υπέστη την ήττα σοκ με 1-0 από τη Βέρντερ Βρέμης.

Μπορεί να κυριαρχούν στη σκηνή της Bundesliga για πάνω από μια δεκαετία, αλλά η συχνά ισχυρή Μπάγερν κινδυνεύει να χάσει τον 12ο συνεχόμενο τίτλο μετά από ένα ακόμη απογοητευτικό αποτέλεσμα. Ήταν, με κάθε ειλικρίνεια, ένα κακό απόγευμα Κυριακής (21/01) για τους Βαυαρούς, καθώς γνώρισαν την ήττα με 1-0 από την Βέρντερ Βρέμης.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα, ένας εξαγριωμένος Τόμας Τούχελ έδωσε μια καυστική αποτίμηση για την απίθανη ήττα της ομάδας του. Ο 50χρονος τεχνικός αμφισβήτησε τη στάση της ομάδας του και είπε ότι «άξιζαν» να χάσουν από τη Βέρντερ, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται 13η στον πίνακα της Bundesliga με έξι νίκες από τις 18 πιθανές.

«Δεν παίξαμε για 70 λεπτά σαν μια ομάδα που ήθελε να κερδίσει, που έπαιζε για το πρωτάθλημα, που ήθελε να δώσει μια απάντηση. Το κάναμε μόνο για 20 λεπτά. 20 λεπτά δεν είναι αρκετά για να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε. Δεν είναι αυτό που υπογράφουμε εδώ. Όταν υπογράφεις σε έναν σύλλογο όπως η Μπάγερν Μονάχου, υπογράφεις για 100%. Αυτό ισχύει για τον προπονητή, αυτό ισχύει για τους παίκτες. Δεν το παραδώσαμε σήμερα. Παίξαμε σαν να ήμασταν 10 πόντους μπροστά και είχαμε ακόμα ένα παιχνίδι Champions League την Τρίτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούχελ.

Ο Τούχελ, ο οποίος αντικατέστησε τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν ως προπονητής της Μπάγερν τον Μάρτιο του περασμένου έτους, έχει επίσης «κουραστεί» να λέει ότι η ομάδα του προπονείται καλά.

«Κανείς δεν το πιστεύει πια αυτό», πρόσθεσε. «Έχω κάνει τη δουλειά αρκετό καιρό για να μπορώ να κρίνω αν η προπόνηση ήταν στο επίπεδο που θέλουμε να είναι. Αυτό συμβαίνει πραγματικά για πολλές εβδομάδες. Σαφώς δεν ήταν αρκετό. Για πάνω από 70 λεπτά δεν είχα την αίσθηση ότι παίζαμε για τη νίκη. Μετά το παρατήρησα. Μέχρι εκεί. Ήμασταν εξαιρετικά στατικοί στο πρώτο ημίχρονο. Χάσαμε πολλή μπάλα, επιτρέψαμε πολλές αντεπιθέσεις και ήμασταν ατημέλητοι στην κατοχή. Άξια ήττα».

Η Μπάγερν βρίσκεται αυτή τη στιγμή επτά βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν, η οποία σημείωσε μια δύσκολη νίκη με 3-2 επί της Λειψίας.