Nέο δώρο της Μπάγερν Μονάχου στην πρωτοπόρο Λεβερκούζεν

Μπάγερν - Βέρντερ Βρέμης

i

Photo by Sebastian Widmann/Getty Images

Nέο δώρο της Μπάγερν Μονάχου στην πρωτοπόρο Λεβερκούζεν

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:26 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:10 - 21.01.2024

Μία ακόμα απώλεια περιλάμβανε το καλεντάρι της Μπάγερν Μονάχου, η οποία δεν μπόρεσε να νικήσει τη Βέρντερ Βρέμης (0-1). Αυτό χάρισε στη Λεβερκούζεν μεγαλύτερη διαφορά, όσον αφορά την κορυφή της Bundesliga.

Ένα σημαντικό τρίποντο έχασε το βράδυ του Σαββάτου (21/1) η Μπάγερν Μονάχου, η οποία είδε τη Βέρντερ Βρέμης να της «κλέβει» τη νίκη μέσα στην «Allianz Arena» (0-1). Αυτή η απώλεια κόστισε ακριβά, αφού η πρωτοπόρος Λεβερκούζεν βρίσκεται πλέον στο +7. 

Η φιλοξενούμενη ήταν ανώτερη από το ξεκίνημα του αγώνα, χάνοντας δύο μεγάλες στιγμές. Τελικά το προβάδισμα ήρθε από τον Τζάστιν Νινμά, όμως διαιτητής και VAR υπέδειξαν φάουλ στο ξεκίνημα της επίθεσης. Η υπεροχή συνεχίστηκε, εντούτοις τέρμα δεν σημειώθηκε πριν την ανάπαυλα. 

Αυτό τελικά ήρθε στο 59ο λεπτό, όταν και ο Βάιζερ βρέθηκε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή. Ο ίδιος εξαπέλυσε ένα σουτ, το οποίο κατέληξε στην κορυφή της εστίας. Από εκεί και έπειτα η Μπάγερν έψαξε την ισοφάριση, ωστόσο δεν τα κατάφερε παρά τις στιγμές που είχε. Μεγαλύτερη εκείνη του του Τελ, του οποίου η προσπάθεια στο 87' κατέληξε στο δοκάρι.

Κάπως έτσι, η Μπάγερ Λεβερκούζεν συνεχίζει να απολαμβάνει την κορυφή της Bundesliga, έχοντας διαφορά επτά βαθμών. Εντούτοις, οι «Βαυαροί» έχουν και παιχνίδι λιγότερο. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA: 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: