Επιστροφή στις νίκες και το κυνήγι της Λεβερκούζεν για την Μπάγερν Μονάχου

Μπάγερν Μονάχου - Ουνιόν Βερολίνου

i

Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images

Επιστροφή στις νίκες και το κυνήγι της Λεβερκούζεν για την Μπάγερν Μονάχου

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:29 - 24.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:33 - 24.01.2024

Νίκη κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου πανηγύρισε η Μπάγερν Μονάχου, η οποία αποκόμισε ένα σημαντικό τρίποντο όσον αφορά το κυνήγι της Λεβερκούζεν, που απολαμβάνει την κορυφή της Bundesliga.

Με θετικό τρόπο ολοκληρώθηκε για τη Μπάγερν Μονάχου η βραδιά στην «Allianz Arena», αφού οι Βαυαροί επικράτησαν με 1-0 της Ουνιόν Βερολίνου. Ένα σημαντικό τρίποντο τόσο για το ψυχολογικό κομμάτι, όσο και για το βαθμολογικό. 

Οι «Βαυαροί» μείωσαν τη διαφορά από την πρωτοπόρο της Bundesliga, Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία βρίσκεται στο +4.  Η Μπάγερν τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 44 βαθμούς, διατηρώντας το +10 από τη Στουτγκάρδη

Με το «καλημέρα» οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ, αφού πριν το 10λεπτο είχαν δύο κλασσικές ευκαιρίες με Ντε Λιχτ και Ουπαμεκανό. Ακολούθησε ο Κίνγκλσει Κομάν στο 23', ενώ Σανέ και Μουσιάλα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έφτασαν κοντά στο σκοράρισμα. 

Τελικά το γκολ ήρθε νωρίς στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ραφαέλ Γκερέρο πήρε ένα ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στην κορυφή της εστίας, κάνοντας το 1-0 στο 46ο λεπτό. Ακολούθησε ο Σανέ στο 55ο λεπτό, όμως με παρέμβαση του VAR αυτό ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Απίστευτο: Ο Τούχελ κινδυνεύει με απόλυση από την Μπάγερν επειδή ξέσπασε στους παίκτες του
BUNDESLIGA

14:46 - 24.01.2024

Απίστευτο: Ο Τούχελ κινδυνεύει με απόλυση από την Μπάγερν επειδή ξέσπασε στους παίκτες του

Η σκληρή κριτική που άσκησε ο Τόμας Τούχελ στους παίκτες του δεν ήχησε καθόλου καλά στα αυτά της διοίκησης της Μπάγερν Μονάχου, η οποία πλέον αμφισβητεί τις ικανότητες του Γερμανού τεχνικού.

 Η πρώτη μεγάλη στιγμή για τη φιλοξενούμενη ήρθε στο 72', όμως ο Ρουσιλόν δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νόιερ. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπελίτσα δέχθηκε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα. Στο 82' ο Γκορέτσκα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: