«Μάχη» Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι για τον Κίμιχ

Τζόσουα Κίμιχ

i

©Intime

«Μάχη» Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι για τον Κίμιχ

Πάνος Κορομηλάς 21:44 - 24.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:02 - 24.01.2024

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να δώσουν μάχη για την απόκτηση του Τζόσουα Κίμιχ από τη Μπάγερν Μονάχου, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του Τζόσουα Κίμιχ με την Μπάγερν Μονάχου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 και ακόμη δεν έχει γίνει κάποια πρόταση ανανέωσης από τους Βαυαρούς. Ως αποτέλεσμα, έχουν φουντώσει τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από το Μόναχο με τη λήξη της τρέχουσας σεζόν.

Εάν οι δύο πλευρές δε συμφωνήσουν σε επέκταση της συνεργασίας τους, είναι αρκετά πιθανό οι Γερμανοί να θελήσουν να τον πουλήσουν, ώστε να μην τον χάσουν δίχως αντάλλαγμα μόλις λήξει το συμβόλαιό του. 

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, εξετάζουν ζεστά την περίπτωσή του και αναμένεται να «μονομαχήσουν» για την υπογραφή του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, οι δύο σύλλογοι θα χτυπήσουν την πόρτα της Μπάγερν Μονάχου, σε περίπτωση που αποφασίσει να τον παραχωρήσει μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν. 

Δεν είναι όμως οι μοναδικές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Γερμανό χαφ. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει μπει δυνατά στο κόλπο, ώστε να τον αποκτήσει ακόμα και στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Το μόνο βέβαιο είναι πως όποια ομάδα τον αποκτήσει, θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, με την αξία του ποδοσφαιριστή να ανέρχεται αυτή τη στιγμή στα 75 εκατομμύρια ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως ο Κίμιχ αγωνίζεται στο σύλλογο του Μονάχου από το 2015. Όλα αυτά τα χρόνια, μετρά 369 εμφανίσεις με 41 γκολ και 100 ασίστ, καλύπτοντας πολλές θέσεις στο γήπεδο. Αξιοσημείωτο είναι πως στα πρώτα χρόνια της θητείας του στον σύλλογο αγωνιζόταν στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ πλέον καλύπτει κυρίως τη θέση του αμυντικού χαφ.

Χειρουργείο για Μαρσιάλ και επάνοδος τον Απρίλη
PREMIER LEAGUE

16:16 - 24.01.2024

Χειρουργείο για Μαρσιάλ και επάνοδος τον Απρίλη

Την πόρτα του χειρουργείου αναγκάστηκε να περάσει ο Άντονι Μαρσιάλ προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στη βουβωνική χώρα και αναμένεται να επιστρέψει στην δράση από τον Απρίλη. Κάπως έτσι ο Γάλλος παραμένει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι νεωτέρας.

Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρδιόλα φαίνεται πως εκτιμούν ιδιαίτερα τον παίκτη και προβλέπεται «μάχη» για το που θα καταλήξει. Εξάλλου, ο Ισπανός τεχνικός τον γνωρίζει καλά από τη συνεργασία τους στους πρωταθλητές Γερμανίας τη σεζόν 2015 - 2016.