Απέρριψε και δεύτερη πρόταση της Μπάγερν για Τρίπιερ η Νιουκάστλ

Τρίπιερ

i

© PrtScr

Απέρριψε και δεύτερη πρόταση της Μπάγερν για Τρίπιερ η Νιουκάστλ

Στέλιος Βαρδάκης • 13:40 - 24.01.2024

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε δεύτερη βελτιωμένη πρόταση στη Νιουκάστλ για την απόκτηση του Κίεραν Τρίπιερ, ωστόσο απορρίφθηκε και αυτή από την αγγλική ομάδα.

Η Μπάγερν Μονάχου είχε βάλει σαν μεταγραφικό στόχο εδώ και καιρό τον Κίεραν Τρίπιερ της Νιουκάστλ. Η πρώτη πρόταση των Βαυαρών είχε απορριφθεί καθώς αφορούσε δανεισμό του παίκτη, με την αγγλική ομάδα να μην μπαίνει καν στη διαδικασία διαπραγματεύσεων.

Οι Γερμανοί επανήλθαν πριν μερικές ώρες με νέα βελτιωμένη πρόταση που αφορούσε την αγορά του ποδοσφαιριστή έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ. Προϋποθέσεις που φαίνονταν να καλύπτουν την Νιουκάστλ για να δώσει τη συγκατάθεσή της ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. 

Ωστόσο, φαίνεται πως τελικά έχουμε αλλαγή δεδομένων, καθώς οι «καρακάξες» αποφάσισαν να απορρίψουν και τη δεύτερη πρόταση της Μπάγερν και να κρατήσουν τον διεθνή Άγγλο δεξιό μπακ στο ρόστερ τους. 

Οι συζητήσεις των δύο ομάδων δεν θα συνεχιστούν αφού οι ιθύνοντες της Μπάγερν δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν μεγαλύτερο ποσό από τα 15 εκατομμύρια ευρώ, που ήταν η δεύτερη προσφορά.

Οιωνός τίτλου το αήττητο σερί της Μπάγερ Λεβερκούζεν
BUNDESLIGA

15:54 - 21.01.2024

Οιωνός τίτλου το αήττητο σερί της Μπάγερ Λεβερκούζεν

Με σπασμένα τα φρένα συνεχίζει ακάθεκτη η Μπάγερ Λεβερκούζεν κάνοντας αξιοσημείωτα πράγματα στην Bundesliga. Η «αρμάδα» του Τσάμπι Αλόνσο έχει μέχρι στιγμής πετύχει μία επίδοση που προοιωνίζει.. «σαλατιέρα».

Ο Τρίπιερ έχει συμβόλαιο με την Νιουκάστλ έως και το καλοκαίρι του 2025 και αποτελεί βασικό στέλεχος του ρόστερ, με τον Έντι Χάου να τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια. Φέτος έχει καταγράψει 28 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχονγτας μοιράσει 8 ασίστ στους συμπαίκτες του.