Διπλό για την Μπάγερν που μείωσε στον πόντο από την κορυφή, διέλυσε με πεντάρα τη Λειψία η Στουτγκάρδη
i

Photo by Sven Hoppe/picture alliance via Getty Images

Διπλό για την Μπάγερν που μείωσε στον πόντο από την κορυφή, διέλυσε με πεντάρα τη Λειψία η Στουτγκάρδη

Sportal newsroom 18:30 - 27.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:53 - 27.01.2024

Η Μπάγερν επικράτησε 3-2 της Άουγκσμπουργκ εκτός έδρας και πλησίασε ακόμα πιο πολύ την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν, ενώ η Στουτγκάρδη έκανε πάρτι με καλεσμένη τη Λειψία, την οποία νίκησε με 5-2.

Χτίζει σερί η Μπάγερν και πλησιάζει την κορυφή! Μετά τη νίκη επί της Ουνιόν Βερολίνου μέσα στην εβδομάδα, οι Βαυαροί έφυγαν με το τρίποντο και από την έδρα της Άουγκσπουργκ, της οποίας επικράτησαν με 3-2 σε ένα φοβερό παιχνίδι.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ δεν ήταν εντυπωσιακή μία ακόμη φορά, αλλά ήταν αποτελεσματική και πήρε τη νίκη με τα γκολ των Πάβλοβιτς (23'), Ντέιβις (45') και Κέιν (58'), μειώνοντας στον ένα βαθμό τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας, όπου βρίσκεται η Λεβερκούζεν, η οποία όμως έχει ένα ματς λιγότερο (αυτό με την Γκλάνταμπαχ απόψε στις 19:30).

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκάλεσε η μεγάλη νίκη της Στουτγκάρδης στο ντέρμπι της αγωνιστικής κόντρα στη Λειψία με το εντυπωσιακό 5-2. Μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο Ουντάβ, που πέτυχε χατ τρικ, και ενίσχυσε την πορεία της ομάδας του για τη συμμετοχή της την επόμενη σεζόν στο Champions League.

Η αποκαλυπτική απάντηση της Λεβερκούζεν για τον Τσάμπι Αλόνσο και την «μυστική ρήτρα» για τη Λίβερπουλ
BUNDESLIGA

08:15 - 27.01.2024

Η αποκαλυπτική απάντηση της Λεβερκούζεν για τον Τσάμπι Αλόνσο και την «μυστική ρήτρα» για τη Λίβερπουλ

Ο διευθύνων σύμβουλος της Λεβερκούζεν αποκάλυψε το μέλλον του Τσάμπι Αλόνσο όταν ρωτήθηκε για την υποτιθέμενη μυστική «ρήτρα Λίβερπουλ» στο συμβόλαιο του Ισπανού τεχνικού.

Από 'κει και πέρα, η Βέρντερ Βρέμης πήρε τη νίκη με 3-1 κόντρα στη Φράιμπουργκ, Βόλφσμπουργκ και Κολωνία ήρθαν ισόπαλες με 1-1, ενώ ισόπαλες με το ίδιο σκορ ήρθαν και οι Χόφενχαϊμ και Χάιντενχαϊμ. Η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Bundesliga θα πέσει με τις αναμετρήσεις Ουνιόν Βερολίνου - Ντάρμσταντ (28/1, 16:30) και Μπορούσια Ντόρτμουντ - Μπόχουμ (28/1, 18:30).

Η 19Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ BUNDESLIGA

Η 20Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ BUNDESLIGA 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA