Η Μπάγερν Μονάχου παρουσίασε τον Σάσα Μποέι με ευρηματικό τρόπο

Σάσα Μποέι

i

© Bayern

Η Μπάγερν Μονάχου παρουσίασε τον Σάσα Μποέι με ευρηματικό τρόπο

Γιάννης Λιβανός • 12:06 - 28.01.2024

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου με κάθε επισημότητα είναι ο Σάσα Μποέι, με τους Βαυαρούς να τον ανακοινώνουν με έναν άκρως πρωτότυπο τρόπο, φορώντας του καπέλο από γνωστό anime.

Με τη βούλα παίκτης της Μπάγερν Μονάχου ο Σάσα Μποέι από σήμερα!  Η Βαυαρική ομάδα συμφώνησε πριν λίγες μέρες με τη Γαλατάσαραϊ, με το deal να κλείνει στα 30+5 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του Γάλλου δεξιού οπισθοφύλακα. Κάπως έτσι η τουρκική ομάδα πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία της.

Η παρουσίαση του παίκτη έγινε με άκρως ευρηματικό τρόπο από τους Βαυαρούς, με τον Μποέι να φοράει το χαρακτηριστικό καπέλο του πρωταγωνιστή ενός anime (One Piece), Λούφι και να κάνει μία από τις συνηθισμένες κινήσεις του. O Γάλλος μπακ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2028.

Ο εξειδικευμένος στο μεταγραφικό παζάρι δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες της συμφωνίας ανάμεσα σε Μπάγερν και Γαλατάσαραϊ. Συγκεκριμένα η τουρκική ομάδα διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης ενώ παράλληλα μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθούν και δύο φιλικά παιχνίδια, εκ των οποίων το 50% των εσόδων θα πάει στα ταμεία του τουρκικού συλλόγου.

Διπλό για την Μπάγερν που μείωσε στον πόντο από την κορυφή, διέλυσε με πεντάρα τη Λειψία η Στουτγκάρδη
BUNDESLIGA

18:30 - 27.01.2024

Διπλό για την Μπάγερν που μείωσε στον πόντο από την κορυφή, διέλυσε με πεντάρα τη Λειψία η Στουτγκάρδη

Η Μπάγερν επικράτησε 3-2 της Άουγκσμπουργκ εκτός έδρας και πλησίασε ακόμα πιο πολύ την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν, ενώ η Στουτγκάρδη έκανε πάρτι με καλεσμένη τη Λειψία, την οποία νίκησε με 5-2.

Μέχρι τώρα στη Γαλατάσαραϊ ο Σάσα Μποέι είχε προλάβει να παίξει σε 31 παιχνίδια, στα οποία μάλιστα πέτυχε δύο γκολ. Συγχρόνως ο Γάλλος μπακ είναι και ο παίκτης με τις περισσότερες κερδισμένες μονομαχίες στο φετινό Champions League έχοντας νικήσει σε 50 περιπτώσεις τον προσωπικό του αντίπαλο. Ο Μποέι αναμένεται να δώσει μία επιπλέον ποιοτική λύση στον Τούχελ για τα άκρα της άμυνας.