«Κόλλησαν» στο μηδέν Λάτσιο και Νάπολι, επιστροφή στις νίκες για τη Μόντσα
i

©Photo by Paolo Bruno/Getty Images

«Κόλλησαν» στο μηδέν Λάτσιο και Νάπολι, επιστροφή στις νίκες για τη Μόντσα

Πάνος Κορομηλάς 21:02 - 28.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:50 - 28.01.2024

Λάτσιο και Νάπολι αρκέστηκαν στη λευκή ισοπαλία στο «Ολίμπικο», σε ένα ματς με ελάχιστες αξιόλογες στιγμές. Επιστροφή στις νίκες για τη Μόντσα, μετά από δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Serie A, δε μας αποζημίωσε. Λάτσιο και Νάπολι αναμετρήθηκαν στη Ρώμη για την 22η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, σε ένα ματς με ένταση και μονομαχίες, αλλά φτωχό θέαμα. Οι δύο ομάδες δεν ήταν εύστοχες στις λιγοστές καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν και μοιραία οδηγήθηκαν στη λευκή ισοπαλία.

Τίποτα αξιόλογο στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να έχουν το έλεγχο της μπάλας αλλά να μην απειλούν.

Μετά την ανάπαυλα, οι «λατσιάλι» έγιναν πιο απειλητικοί, πέτυχαν γκολ με τον Καστεγιάνος στο 47', όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 

Οι αλλαγές που έκαναν οι δύο προπονητές δε βελτίωσαν την εικόνα του μας, με αποτέλεσμα να μην αλλάξουν τα δεδομένα μέχρι το τέλος. Στην πέμπτη θέση η Λάτσιο με 35 βαθμούς, δυο βαθμούς πάνω από την ομάδα του Βάλτερ Ματζάρι.

Νωρίτερα, η Τζένοα επικράτησε με 2-1 της Λέτσε στο «Λουίτζι Φεράρις» και έφτασε τους 28 βαθμούς.

Το πρώτο μέρος όμως είχε σαν πρωταγωνιστή έναν παίκτη της Λέτσε. Ο Νίκολα Κρίστοβιτς αστόχησε αρχικά σε εκτέλεση πέναλτι στο 18ο λεπτό και με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχονο όμως οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να γυρίσουν το παιχνίδι και το κατάφεραν. Ο Ρετέγκι ισοφάρισε στο 70' και έξι λεπτά αργότερα ο Εκούμπαν βρήκε δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Βερόνα και Φροζινόνε αρκέστηκαν στην ισοπαλία (1-1) αν και είχαν ευκαιρίες διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

Ο Ντούντα αστόχησε από τα 11 βήματα για την ομάδα του Μπαρόνι και ο Σουσλόφ βρήκε δίχτυα στο κλείσιμο του πρώτου μέρους, ανοίγοντας το σκορ.

Ο Κάιο Τζόρτζε απάντησε στο δεύτερο μέρος για τη Φροζινόνε, με τις δύο ομάδες να μην βρίσκουν γκολ νίκης στη συνέχεια της αναμέτρησης.

Επιστροφή στις νίκες για την Μόντσα, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Έμπολι και Ίντερ. Ο Κολπάνι ήταν ο «χρυσός» σκορερ της ομάδας του Παλαντίνο, που έκαμψε την αντίσταση της Σασουόλο και έφτασε τους 28 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Τζένοα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 22ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: