Εμεινε «άγαλμα» ο Ιντζάκι στα παράπονα του Κιέζα (vid)

Εμεινε «άγαλμα» ο Ιντζάκι στα παράπονα του Κιέζα (vid)

Κώστας Τόπας 11:37 - 30.11.2023

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι κοίταξε τον Φεντερίκο Κιέζα με μια αινιγματική έκφραση, μετά τα παράπονα του τελευταίου για ένα πλάγιο.

Την περασμένη αγωνιστική στην Ιταλία, Γιουβέντους και Ίντερ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τους «νερατζούρι» να παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο 27ο λεπτό ο Κιέζα βρήκε τον Βλάχοβιτς στο σημείο του πέναλτι κι αυτός με ένα πλασέ στην αριστερή γωνία του Ζόμερ έκανε το 1-0 για τη «Γηραιά Κυρία». Παρόλα αυτά οι «νερατζούρι» βρήκαν άμεσα απάντηση. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες μετά από ασίστ του Τουράμ έκανε με σουτ στην αριστερή γωνία το 1-1 για την ομάδα του Μιλάνου.

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι, ήταν αυτός πάντως που συγκέντρωσε τα βλέμματα πάνω του. Οταν ο Φεντερίκο Κιέζα στράφηκε προς το μέρος του για παράπονα, πιθανώς για το πλάγιο που μόλις είχε παραχωρήσει, ο τεχνικός της Ίντερ «πάγωσε» με τη μπάλα στα χέρια.

Ο Μπαρέλα στη συνέχεια πήρε την μπάλα, αλλά ο Ιντζάγκι παρέμεινε στην ίδια θέση, χωρίς καν να κουνιέται. Σε αυτό το σημείο το ερώτημα είναι θεμιτό: Τι του είπε ο επιθετικός της Γιουβέντους; Ολα αυτά σε μερικά απολαυστικά δευτερόλεπτα τα οποία μοιράστηκε στους λογαριασμούς της στα social media η Serie A.