Οι ομάδες που έκλεισαν εισιτήριο για τους «16» του Champions League

Το τρόπαιο του Champions League

i

Το τρόπαιο του Champions League/ ©Photo by ANP/Getty Images

Οι ομάδες που έκλεισαν εισιτήριο για τους «16» του Champions League

Ιάσονας Τσίλης 00:37 - 30.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:49 - 30.11.2023

Με την 5η αγωνιστικής των ομίλων του Champions League να έχει ολοκληρωθεί, 12 από τις 16 ομάδες των νοκ άουτ έχουν γίνει ήδη γνωστές, ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις θέσεις παραμένουν ανοιχτές.

Η αγωνιστική δράση στο Champions League πλησιάζει στο τέλος και σιγά - σιγά ξεκαθαρίζει το τοπίο για τη φάση των «16».

Οι 12 ομάδες που έχουν ήδη κλείσει εισιτήριο για τα νοκ άουτ

Από την τέταρτη αγωνιστική έξι ομάδες είχαν ήδη προκριθεί και συγκεκριμένα μία ιταλική, δύο ισπανικές, δύο γερμανικές και μία αγγλική. Από τον πρώτο όμιλο η Μπάγερν Μονάχου, όντας αήττητη, έχει εξασφαλίσει ήδη τη θέση της στην επόμενη φάση, την ίδια ώρα που από κάτω της γίνεται ο κακός χαμός.

Αήττητη και πρώτη είναι και η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ Σοσιεδάδ και Ίντερ από τον τέταρτο όμιλο έχουν προκριθεί. Τέλος Μάντσεστερ Σίτι και Λειψία έχουν επίσης ήδη πάρει το εισιτήριο για τους «16» του Champions League.

Χθες (28/11) άλλες τέσσερις ομάδες πήραν την πρόκριση. Η Μπαρτσελόνα με τη νίκη της επί της Πόρτο με 2-1, εξασφάλισε μία θέση στους «16», αλλά όχι την πρωτιά του ομίλου. Η Ατλέτικο Μαδρίτης με το «διπλό» στο Ρότερνταμ και η Λάτσιο με τη νίκη επί της Σέλτικ, πέρασαν επίσης, ενώ τέλος η Ντόρτμουντ πέρασε από το Μιλάνο, επικρατώντας της Μίλαν με 3-1.

Η αδιάφορη Μπάγερν χάρισε τον βαθμό - χρυσάφι στην Κοπεγχάγη
CHAMPIONS LEAGUE

23:55 - 29.11.2023

Η αδιάφορη Μπάγερν χάρισε τον βαθμό - χρυσάφι στην Κοπεγχάγη

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες σημαντικές ευκαιρίες, η Κοπεγχάγη εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» της Μπάγερν Μονάχου και πλέον οδεύει για τον τελικό της 6ης αγωνιστικής του UEFA Champions League, εναντίον της Γαλατάσαραϊ.

Σήμερα (29/11) προστέθηκαν άλλες δύο ομάδες. Η Άρσεναλ χρειαζόταν ένα βαθμό κόντρα στη Λανς, την οποία διέλυσε με 6-0 και έκλεισε θέση στους «16» ως πρώτη στον όμιλο, με την Αϊντχόφεν να την ακολουθεί μετά τη νίκη στην Ανδαλουσία.