Η αδιάφορη Μπάγερν χάρισε τον βαθμό - χρυσάφι στην Κοπεγχάγη

Η αδιάφορη Μπάγερν χάρισε τον βαθμό - χρυσάφι στην Κοπεγχάγη

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:55 - 29.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:09 - 30.11.2023

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες σημαντικές ευκαιρίες, η Κοπεγχάγη εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» της Μπάγερν Μονάχου και πλέον οδεύει για τον τελικό της 6ης αγωνιστικής του UEFA Champions League, εναντίον της Γαλατάσαραϊ.

Ένα «σβηστό» παιχνίδι ήταν αυτό ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Κοπεγχάγη, εκεί όπου οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Μία ισοπαλία σα νίκη για τους Δανούς, οι οποίοι πλέον αναμένεται να τα δώσουν όλα για όλα κόντρα στη Γαλατάσαραϊ, από την οποία θέλουν να πάρουν την πρόκριση στους «16» του UEFA Champions League.

To πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές μεγάλες ευκαιρίες, ωστόσο αμφότερες οι ομάδες είχαν μία καλή στιγμή για να πάρουν προβάδισμα. Σε πρώτο χρόνο ο Μπάρτζι βρέθηκε σε σημείο βολής, όμως η προσπάθειά του κατέληξε δίπλα από την εστία (26'). Η απάντηση ήρθε από τον Μίλερ, του οποίου η κεφαλιά σταμάτησε από τον Γκράμπαρα (29'). Γκολ τελικά δεν σημειώθηκε και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος τη θέση των ευκαιριών πήραν τα... πέναλτι. Δύο φορές οι Βαυαροί ζήτησαν την «εσχάτη των ποινών» από τη Φραπάρ, όμως και τις δύο βρήκαν τοίχο. Πριν προκληθούν διαμαρτυρίες, η Μπάγερν είχε δύο μεγάλες στιγμές με Κέιν (68') και Σανέ (72'), οι οποίοι δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ξέφυγε από την κόλαση της πόλης και έμεινε στην ισοπαλία στη ματσάρα με τη Γαλατά
CHAMPIONS LEAGUE

21:42 - 29.11.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ξέφυγε από την κόλαση της πόλης και έμεινε στην ισοπαλία στη ματσάρα με τη Γαλατά

Γαλατασαράι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθαν ισόπαλες 3-3 στο κορυφαίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων μέχρι στιγμής, με την ομάδα του Τεν Χαχ να χάνει μη μπορεί να κρατήσει το προβάδισμα δύο τερμάτων που είχε σε δύο περιπτώσεις. «Τελικό» πρόκρισης θα παίξουν οι «κόκκινοι διάβολοι» κόντρα στη Μπάγερν την τελευταία αγωνιστική.

Έπειτα από αυτές, ήρθε η πρώτη γκρίνια και αφορούσε το μαρκάρισμα του Λέραγκερ στον Μίλερ, για το οποίο η Γαλλίδα έδειξε «παίζετε» μετά από παρέμβαση του VAR (72'). Το ίδιο συνέβη  και στο 90+3' με τη Φραπάρ να σφυρίζει πέναλτι και να το παίρνει πίσω, θεωρώντας πως δεν υπάρχει χέρι του Άνκερσεν. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα, οι Δανοί θα μπορούσαν να είχαν πάρει το προβάδισμα, όμως ο Νόιερ τους σταμάτησε εις διπλούν. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ 1ο ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ UEFA CHAMPIONS LEAGUE:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: