Παραμένει.... στρατιώτης της Μπάγερν Μονάχου ο Νόιερ: Ανανέωσε έως το 2025 μαζί με τον Ούλραϊχ

Ο Μάνουελ Νόιερ

i

© Intime

Παραμένει.... στρατιώτης της Μπάγερν Μονάχου ο Νόιερ: Ανανέωσε έως το 2025 μαζί με τον Ούλραϊχ

Στέλιος Βαρδάκης • 20:53 - 29.11.2023

Την επέκταση της συνεργασίας της και για την επόμενη σεζόν με τον Μάνουελ Νόιερ και τον Σβεν Ούλραϊχ ανακοίνωσε η Μπάγερν Μονάχου.

Η Μπάγερν Μονάχου εξασφαλίστηκε κάτω από τα δοκάρια και για τη επόμενη σεζόν. Οι Βαυαροί ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με τον εμβληματικό αρχηγό Μάνουελ Νόιερ και τον Σβεν Ούλραϊχ, διαφυλάσσοντας την ποιότητά της κάτω από τα γκολπόστ και για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο 37χρονος Νόιερ που διανύει την 13η του σεζόν με τη φανέλα της Μπάγερν, όπως όλα δείχνουν θα κλείσει την καριέρα του στους Βαυαρούς. Ο ίδιος μετράει 494 εμφανίσεις (με 236 clean sheets) με την τρέχουσα ομάδα του και βρίσκεται στην 11η θέση της σχετικής λίστας όλων των εποχών του κλαμπ, μόλις 6 λιγότερες από τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ. Επέστεψε πριν λίγο καιρό από τον σοβαρό τραυματισμό που κουβαλούσε από πέρσι αλλά πλέον λογίζεται ξανά ως βασικός έχοντας καταγράψει 6 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν.

Ο 35χρονος Ούλραϊχ (και Νο 2 στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων) διανύει την 9η χρονιά του με τα χρώματα των πρωταθλητών Γερμανίας και έχει καταγράψει 98 εμφανίσεις με τη φανέλα της (με 35 clean sheets). Τη φετινή σεζόν έχει προλάβει να μετρήσει 12 συμμετοχές εκμεταλλευόμενος τον τραυματισμό του Νόιερ στη αρχή της χρονιάς.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ θα πορευθεί με το ίδιο δίδυμο τερματοφυλάκων για ακόμα μια σεζόν στην προσπάθειά της πρωταγωνιστήσει τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.