Η πανέξυπνη τακτική που εφαρμόζει ο Τσάμπι Αλόνσο για να είναι στην κορυφή η Λεβερκούζεν (vid)

Λεβερκούζεν

i

PrtScr

Η πανέξυπνη τακτική που εφαρμόζει ο Τσάμπι Αλόνσο για να είναι στην κορυφή η Λεβερκούζεν (vid)

Κώστας Τόπας 08:22 - 28.11.2023

Η Λεβερκούζεν βρίσκεται στην κορυφή της Bundesliga μετά από 12 αγώνες και μια ιδιοφυή τακτική συνέβαλε στην επιτυχία της.

Η Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο δεν έχει κερδίσει ποτέ την «Σαλατιέρα» στην ιστορία της, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται δύο βαθμούς μπροστά από την κυρίαρχη πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου. Ο πρώην παίκτης των Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν ανέλαβε τα ηνία τον Οκτώβριο του 2022 και οδήγησε τη Λεβερκούζεν στα ημιτελικά του Europa League την περασμένη σεζόν.

Υπέγραψε επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2026, αλλά έχει ήδη συνδεθεί με πολλές ομάδες, μετά την εξαιρετική πορεία που διανύει με τις «ασπιρίνες». Η Λεβερκούζεν παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και ο Αλόνσο και η ομάδα του προσέχουν ξεκάθαρα και τις παραμικρές λεπτομέρειες.

Όπως δείχνει ένα viral βίντεο στο TikTok, η Λεβερκούζεν έχει 29 μπάλες στον αγωνιστικό χώρο της «BayArena» όποτε παίζει εντός έδρας αγώνες. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πάντα μια μπάλα έτοιμη για έναν παίκτη, περιορίζοντας τη σπατάλη χρόνου και διασφαλίζοντας μια γρήγορη επανεκκίνηση μέσω ενός γρήγορου πλάγιου άουτ.

Αποκαλύφθηκε το μυστήριο της ρήτρας του Τσάμπι Αλόνσο
BUNDESLIGA

08:33 - 21.11.2023

Αποκαλύφθηκε το μυστήριο της ρήτρας του Τσάμπι Αλόνσο

Ο προπονητής της Λεβερκούζεν, Τσάμπι Αλόνσο είναι ένας από τους πιο περιζήτητους προπονητές αυτή τη στιγμή. Γι' αυτό και ο Διευθύνων Σύμβουλος του γερμανικού συλλόγου αποκάλυψε τι πραγματικά συμβαίνει με την ρήτρα του 41χρονου προπονητή.

Οι οπαδοί λάτρεψαν την κίνηση από τον Τσάμπι Αλόνσο, του οποίου η πλευρά είναι ο ορισμός του «παίξε γρήγορα...».