Τρένο δίχως φρένα η Λεβερκούζεν, μυθική ανατροπή για Ντόρτμουντ - Γκέλα για τη Φράιμπουργκ πριν τον Ολυμπιακό
i

©printscreen

Τρένο δίχως φρένα η Λεβερκούζεν, μυθική ανατροπή για Ντόρτμουντ - Γκέλα για τη Φράιμπουργκ πριν τον Ολυμπιακό

Ιάσονας Τσίλης 19:00 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:00 - 26.11.2023

Η Λεβερκούζεν άλωσε τη Βρέμη, νικώντας με 3-0 και συνέχισε την πορεία προς τον τίτλο στη Γερμανία. Η Φράιμπουργκ έμεινε στο 1-1 με τη Ντάρμσταντ και συνέχισε να κινείται στη μετριότητα.

Η Φράιμπουργκ υποδέχθηκε τη Ντάρμσταντ, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά από ένα μήνα.

Φράιμπουργκ - Ντάρμσταντ 1-1

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 18, όταν το σουτ του Χόνσακ βρήκε σε σώματα και κατέληξε στα δίχτυα.

Η Φράιμπουργκ, πήρε τα ηνία του αγώνα και έπειτα από μερικές «προειδοποιήσεις», έφτασε στην ισοφάριση στο 35'. Μετά από εξαιρετική μπαλιά του Ματίας Γκίντερ, ο Χόλερ πλάσαρε από κοντινή απόσταση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν φλύαροι και απείλησαν για τελευταία φορά στο 93' με τον Έγκσταϊν να πιάνει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, χωρίς να μπορεί να νικήσει τον Μπράνστ, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ και να αφήνει τη Φράιμπουργκ στην 9η θέση της Bundesliga.

Βέρντερ Βρέμης - Λεβερκούζεν 0-3

Ασταμάτητη η Λεβερκούζεν! Οι «ασπιρίνες» επικράτησαν 3-0 επί της Βέρντερ στη Βρέμη και συνέχισαν ακάθεκτες στην κορυφή της Bundesliga.

Το σκορ άνοιξε στο 9' για τους φιλοξενούμενους με τον Ντέμαν να πετυχαίνει αυτογκόλ, στην προσπάθεια του να πασάρει στον τερματοφύλακα.

Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, στο 43', ο Φριμπόνγκ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με άψογο τελείωμα μέσα στην περιοχή.

Η Βέρντερ προσπάθησε να απειλήσει λίγο παραπάνω στο δεύτερο μέρος και πέτυχε γκολ στο 62', το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Δέκα λεπτά αργότερα, σε μια ανύποπτη φάση, ο Γκριμάλντο έκλεψε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα για το τελικό 3-0.

Στα υπόλοιπα απογευματινά παιχνίδια: Βόλφσμπουργκ - Λειψία 2-1, Ντόρτμουντ - Γκλάντμπαχ 4-2 και Ουνιόν Βερολίνου - Άουγκσμπουργκ 1-1.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (13ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ