Αλόνσο: «Η πρόκληση δεν αφορά τόσο την Μπάγερν, έχει να κάνει με το τι μπορούμε να κάνουμε εμείς»

Τσάμπι Αλόνσο

i

© PrtScr

Αλόνσο: «Η πρόκληση δεν αφορά τόσο την Μπάγερν, έχει να κάνει με το τι μπορούμε να κάνουμε εμείς»

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:02 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:03 - 15.11.2023

Ο Τσάμπι Αλόνσο μίλησε για την εκπληκτική πορεία που πραγματοποιεί με την Μπάγερ Λεβερκούζεν φέτος, ενώ δεν έλειψε να αναφερθεί και στο ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον γερμανικό σύλλογο.

Ο Τσάμπι Αλόνσο τα τελευταία δύο χρόνια έχει εντυπωσιάσει αρκετό κόσμο με τη δουλειά του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν. 

Την περασμένη σεζόν οι «ασπιρίνες» έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό του Europa League, όπου αποκλείστηκαν από τη Ρόμα, ενώ στο πρωτάθλημα τερμάτισαν στην έκτη θέση της κατάταξης. Παράλληλα φέτος είναι στην κορυφή της βαθμολογίας της Bundesliga, όντας μάλιστα αήττητη.

Ο Τσάμπι Αλόνσο μίλησε για την εκπληκτική πορεία που πραγματοποιεί με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν φέτος, ενώ δεν έλειψε να αναφερθεί και στο ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον γερμανικό σύλλογο. Θυμίζουμε πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τις «ασπιρίνες» μέχρι το καλοκαίρι του 2026. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός: 

«Η πρόκληση τώρα δεν αφορά τόσο την Μπάγερν. Έχει να κάνει με το τι μπορούμε να κάνουμε, πόσο μακριά μπορούμε να φθάσουμε κι εάν αξίζουμε να είμαστε σε αυτήν την θέση για να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Εάν βρισκόμαστε σε αυτήν την θέση τον Απρίλιο, τότε προφανώς θα δούμε, αλλά προς το παρόν είναι πολύ νωρίς», ανέφερε αρχικά ο Αλόνσο. 

«Στουτγάρδη και Άιντραχτ Φρανκφούρτης τσεκάρουν τον Ιωαννίδη»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:26 - 14.11.2023

«Στουτγάρδη και Άιντραχτ Φρανκφούρτης τσεκάρουν τον Ιωαννίδη»

Το γερμανικό περιοδικό Kicker υποστηρίζει ότι οι δύο ομάδες ασχολούνται με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, με την Στουτγάρδη να έχει δείξει πιο ζωηρό ενδιαφέρον λόγω της επικείμενης πώλησης του Γκιρασί.

Για το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ομάδα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ανέφερε: «Δεν ξέρω πότε θα έλθει αυτή η στιγμή», όμως εξήγησε πως «το μυαλό μου είναι 100% εδώ. Μου αρέσει να είμαι εδώ και έχω πολλούς λόγους να είμαι θετικός για το μέλλον. Θα αποφασίσω όταν νιώσω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή».