Η ρήτρα που ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει ο Κέιν αναγκάζοντας την Μπάγερν να βάλει ξανά το χέρι στην τσέπη

Χάρι Κέιν

Η ρήτρα που ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει ο Κέιν αναγκάζοντας την Μπάγερν να βάλει ξανά το χέρι στην τσέπη

Κώστας Τσιακλής 20:04 - 14.11.2023

Ο Χάρι Κέιν είναι κοντά στο να υλοποιήσει έναν από τους όρους του συμβολαίου του με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Χάρι Κέιν πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στην Μπάγερν Μονάχου και μια ρήτρα στο συμβόλαιο του, του δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για να συνεχίσει να σπάει τα κοντέρ.

Το περασμένο καλοκαίρι η Μπάγερν Μονάχου έβγαλε πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της για να κάνει δικό της τον Χάρι Κέιν, μια κίνηση που αποδεικνύεται λίρα εκατό. Ο Άγγλος επιθετικός πραγματοποιεί ένα φοβερό ξεκίνημα αφού έχει σκοράρει ήδη 21 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις ενώ έχει σημειώσει και τρία ασίστ, 

Αυτός ο απολογισμός οδήγησε τον Κέιν στο να σπάσει ένα σερί από ρεκόρ ενώ με τα 17 τέρματα που έχει πετύχει στην Bundesliga έχει ήδη ξεπεράσει τα γκολ που είχαν πετύχει οι περσινοί πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος (Νίκλας Φούλγκρουγκ και Κρίστοφερ Ενκουνκού που είχαν 16). 

Όπως αποκαλύπτει η Sport Bild, ο Κέιν θα έχει ακόμα ένα λόγο να συνεχίσει να σκοράρει αλλά και να μοιράζει ασίστ. Σύμφωνα με την γερμανική ιστοσελίδα λοιπόν, ο 30χρονος άσος έχει μια ρήτρα στο συμβόλαιο του η οποία ορίζει ότι αν έχει συμμετοχή σε 40 τέρματα τότε θα λάβει ένα χρηματικό μπόνους ύψους 250.000 ευρώ. Αυτή τη στιγμή ο Κέιν εκτός από τα 21 τέρματα, έχει μοιράσει και επτά ασίστ οπότε έχει ήδη άμεση συμμετοχή σε 28 γκολ της Μπάγερν Μονάχου σε όλες τις διοργανώσεις και όλα δείχνουν πως δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να ενεργοποιήσει τη σχετική ρήτρα. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μπάγερν πάντως, Γιαν Κρίστιαν Ντρέσεν, ρωτήθηκε για αυτό και απάντησε το εξής: «Αυτές είναι λεπτομέρειες συμβολαίου για τις οποίες προφανώς δεν παρέχουμε πληροφορίες». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Χάρι όχι μόνο σκοράρει γκολ σε ρυθμό ρεκόρ, αλλά η ποιότητά του σημαίνει επίσης ότι "δένει" τους αντιπάλους, γεγονός που δημιουργεί περισσότερο χώρο για τους συμπαίκτες του».