Ο «Τυφώνας» Κέιν χτύπησε ξανά: Εχει ήδη περισσότερα γκολ από τον πρώτο σκόρερ της περασμένης σεζόν (vid)

Χάρι Κέιν

i

©Printscreen

Ο «Τυφώνας» Κέιν χτύπησε ξανά: Εχει ήδη περισσότερα γκολ από τον πρώτο σκόρερ της περασμένης σεζόν (vid)

Κώστας Τόπας 08:54 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 08:59 - 12.11.2023

O Χάρι Κέιν έχει ήδη πετύχει 17 γκολ σε 11 αγώνες πρωταθλήματος με την Μπάγερν και πλέον μετράει περισσότερα τέρματα από τον πρώτο σκόρερ της περασμένης σεζόν.

Ο «τυφώνας» Χάρι Κέιν χτύπησε ξανά. Το Σάββατο (11/11) ο Άγγλος διεθνής φορ τίναξε ξανά τα δίχτυα κατά την επίσκεψη της Χάιντενχαϊμ στην «Αλιάντζ Αρίνα» (4-2). Το πάρτι του πρώην παίκτη της Τότεναμ ξεκίνησε μόλις στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ μάλιστα σκόραρε και πριν την ανάπαυλα με κεφαλιά από κόρνερ του Σανέ. Σε έντεκα ματς, ο «πρίγκιπας Χάρι», όπως τον αποκαλούν στη Γερμανία έχει ήδη πετύχει 17 γκολ.. Ενα παραπάνω από τους πρώτους σκόρερ όλη την περσινή σεζόν. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς 2022-2023, οι Νίκλας Φύλκρουγκ και Κρίστοφερ Νκουνκού σκόραραν 16 φορές.

Σε 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ο Χάρι Κέιν σκόραρε σε κάθε αγώνα, εκτός από τη Γκλάντμπαχ και τη Φράιμπουργκ στο πρωτάθλημα, την Κοπεγχάγη στο Champions League και την ήττα στο Σούπερ Καπ Γερμανίας από τη Λειψία. Στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις, ο 30χρονος Άγγλος επιθετικός σκόραρε οκτώ φορές και βοήθησε τους Βαυαρούς να πετύχουν την ένατη νίκη αυτή τη σεζόν (4-2), παρότι δέχθηκαν δύο γκολ σε τρία λεπτά.

Μάλιστα, ο Χάρι Κέιν έχει σκοράρει περισσότερα από 20 γκολ σε καθεμία από τις τελευταίες δέκα σεζόν του, αποδεικνύοντας ότι είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη.

Οι παίκτες του Τόμας Τούχελ προηγούνται στην Bundesliga με 29 βαθμούς, πριν από τον αγώνα της Λεβερκούζεν (28 βαθμούς) το απόγευμα της Κυριακής (16:30) στην «BayArena» κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου, η οποία δεν έχει κερδίσει ξανά βαθμούς στο πρωτάθλημα από τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, δηλαδή από τα τέλη Αυγούστου.