Τούχελ: «Ακόμα και με ποδήλατο θα πάω να πάρω τον Εμπαπέ αν θέλει να έρθει στη Μπάγερν»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Ibrahim Ezzat/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Τούχελ: «Ακόμα και με ποδήλατο θα πάω να πάρω τον Εμπαπέ αν θέλει να έρθει στη Μπάγερν»

Κώστας Τόπας 09:06 - 13.11.2023

Ο Τόμας Τούχελ μίλησε για την προοπτική μιας επανένωσης με τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ, στην Μπάγερν Μονάχου την επόμενη σεζόν.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος δεν έχει ακόμη υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν, είναι πιθανό να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές της Ligue 1 ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Ενώ ο επόμενος προορισμός του δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη, ο πρώην προπονητής του Γάλλου στους Παριζιάνους δήλωσε ότι θα ήταν ευτυχής να επανενωθεί με τον 24χρονο επιθετικό. Η Ρεάλ Μαδρίτης θεωρείται ο πιο πιθανός επόμενος προορισμός για τον Εμπαπέ, αλλά ο Τούχελ αστειεύτηκε ότι είναι έτοιμος να πείσει τον επιθετικό να πάει στην «Αλιάντζ Αρίνα».

Μιλώντας στο Canal+, ο προπονητής της Μπάγερν είπε: «Ο Εμπαπέ ελεύθερος του χρόνου; Ναι, θα παίξει για εμάς. Ο Κιλιάν είναι ο Κιλιάν, είναι πολύ έξυπνος. Είχαμε καλές σχέσεις. Είναι φανταστικός παίκτης. Αν θέλει να έρθει στην Μπάγερν, θα πάω να τον φέρω με ποδήλατο, αλλά δεν νομίζω ότι θέλει να έρθει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τούχελ.

Ο 24χρονος ήταν ο πρωταρχικός μεταγραφικός στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για το καλύτερο μέρος των δύο ετών, αλλά σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά του CadenaSER , οι Μαδριλένοι αποφάσισαν να... τερματίσουν την καταδίωξη του νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018, αφήνοντας ανοικτή την πόρτα για την Μπάγερν.

🔴Baladeros LIVE: Το δίκιο του Μαρτίνεθ, το... κρυφό μήνυμα Αραούχο - Λιβάι και ο Μπρινιόλι

Κάντε εγγραφή στο Youtube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, live streams και πλούσιο video περιεχόμενο!