«Κάνει πίσω η Ρεάλ για τη μεταγραφή του Εμπαπέ»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

© Intime

«Κάνει πίσω η Ρεάλ για τη μεταγραφή του Εμπαπέ»

Δημήτρης Χούπης 19:52 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:06 - 08.11.2023

Όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα η Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνει πίσω και δεν θα κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τέλος στα σενάρια της μεταγραφής του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης βάζουν οι Ισπανοί. Πιο αναλυτικά όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Carrusel, η ομάδα της Μαδρίτης έχει αλλάξει τα σχέδιά της όσον αφορά τον Γάλλο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν

Στις τάξεις της «βασίλισσας» δεν έχουν σκοπό να κινηθούν για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι ακόμα κι αν ο ίδιος μείνει ελεύθερος από την ομάδα του Παρισιού. Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Εμπαπέ λήγει το καλοκαίρι και ακόμα το μέλλον του στην Παρί είναι αβέβαιο. 

Ένας από τους λόγους που ο Ρεάλ πήρε αυτή την απόφαση είναι ο μεγάλος μισθός του Γάλλου επιθετικού, αλλά και το μπόνους υπογραφής που απαιτεί. Ακόμη η ισπανική ομάδα εστιάζει σε παίκτες νεαρούς σε ηλικία, όπως ο Μπέλιγχαμ, ο Καμαβινγκά και ο Έντρικ, την ίδια ώρα που ο σταρ της Παρί του χρόνου θα κλείσει τα 26 του χρόνια. 

Αυτοί οι λόγοι έκαναν την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να αλλάξει γνώμη για την απόκτηση του Γάλλου, λίγες μέρες μετά την επίσημη διάψευση της Ρεάλ για φημολογούμενες επαφές με τον Εμπαπέ

Η σχέση εξάρτησης της Ρεάλ με τον Μπέλιγχαμ, της κοστίζει πολύτιμους βαθμούς
LA LIGA

15:18 - 07.11.2023

Η σχέση εξάρτησης της Ρεάλ με τον Μπέλιγχαμ, της κοστίζει πολύτιμους βαθμούς

Η Ρεάλ Μαδρίτης γκέλαρε με τη Ράγιο Βαγεκάνο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Οι Μαδριλένοι δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα και είναι εμφανές ότι όταν δεν είναι σε καλή μέρα ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, δυσκολεύονται ιδαίτερα.

Μία μέρα πριν μάλιστα ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Παρισιού, Αλ Κελαϊφί έκανε επιθετικές δηλώσεις για τα όσα έχουν ακουστεί για το σίριαλ αυτό, λέγοντας πως δεν τον ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι παρά μόνο η ομάδα του. «Δεν έχω δει τη δήλωση της Ρεάλ ούτε την έχω διαβάσει. Μας ενδιαφέρει μόνο η δουλειά μας και όχι τι κάνουν οι άλλοι», ανέφερε συγκεκριμένα.