Η σχέση εξάρτησης της Ρεάλ με τον Μπέλιγχαμ, της κοστίζει πολύτιμους βαθμούς

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

PrtScr

Η σχέση εξάρτησης της Ρεάλ με τον Μπέλιγχαμ, της κοστίζει πολύτιμους βαθμούς

Ιάσονας Τσίλης 15:18 - 07.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:25 - 07.11.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης γκέλαρε με τη Ράγιο Βαγεκάνο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Οι Μαδριλένοι δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα και είναι εμφανές ότι όταν δεν είναι σε καλή μέρα ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, δυσκολεύονται ιδαίτερα.

Η «βασίλισσα» απώλεσε δύο πολύτιμους βαθμούς στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, με την οποία έμεινε στο 0-0.

Με αυτό τον τρόπο, ουσιαστικά απέτυχε να κεφαλαιοποιήσει τη μεγάλη νίκη στο Classico κόντρα στη Μπαρτσελόνα, η οποία με την νίκη της στην τελευταία φάση του αγώνα κόντρα στη Σοσιεδάδ, πλησίασε ξανά στους δύο βαθμούς. Η Χιρόνα, συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία της, είναι πλέον στην κορυφή, στο +2 απ' τη Ρεάλ.

Ο Μπέλιγχαμ, έχει καταφέρει να σκοράρει σε 10 από τα 14 φετινά παιχνίδια των «μερένγκες», σε La Liga και Champions League, μετρώντας 13 από τα 29 συνολικά της ομάδας. Έχει πετύχει δηλαδή το 44,8% των γκολ της!

Αν και δεν αποτελεί αξιόπιστο γραφής, καθώς βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο της καριέρας του στη Ρεάλ, το εν λόγω ποσοστό είναι το κορυφαίο στην ιστορία του συλλόγου, πάνω ακόμα και από εκείνο του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στα τέσσερα παιχνίδια, στα οποία δεν κατάφερε να βρει δίχτυα ο Μπέλιγχαμ, οι Μαδριλένοι πήραν μόλις μία νίκη, ενδεικτικό της εξάρτησης τους από τον Άγγλο αστέρα. Αποτελεί άλλωστε, τη μόνη αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα, αφού Βινίσιους και Ροντρίγκο δεν είναι σταθεροί, όσον αφορά την επαφή τους με τα δίχτυα και φυσικά, λείπει πολύ ο Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Κάρλο Αντσελότι και άπαντες στον οργανισμό της Ρεάλ πήραν μεγάλη ανάσα, μόλις έμαθαν ότι ο τραυματισμός που υπέστη κόντρα στη Ράγιο δεν ήταν σοβαρός και ενδέχεται να αγωνιστεί ακόμα και κόντρα στη Μπράγκα.