Εληξε ο «συναγερμός» με τον τραυματισμό του Μπέλιγχαμ: Κανονικά στη διάθεση του Αντσελότι

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

PrtScr

Εληξε ο «συναγερμός» με τον τραυματισμό του Μπέλιγχαμ: Κανονικά στη διάθεση του Αντσελότι

Κώστας Τόπας 14:57 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:00 - 06.11.2023

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ υπέστη εξάρθρωση του αριστερού του ώμου, ωστόσο αυτό δεν θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιζε μονότερμα τη Ράγιο Βαγιεκάνο για ένα ολόκληρο 90λεπτο, έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, όμως δεν βρήκε ποτέ το γκολ της νίκης, με αποτέλεσμα να έρθει ισόπαλη χωρίς σκορ και να αφήσει δύο πολύτιμους βαθμούς.

Ο Κάρλο Αντσελότι τεχνικός ήταν απογοητευμένος για το αποτέλεσμα απέναντι στη Ράγιο και παραδέχτηκε ότι ο Μπέλιγχαμ τραυματίστηκε στον ώμο, περιμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων του. Τελικά, αυτά έγιναν γνωστά την Δευτέρα (06/11). 

Όπως αναφέρει η Marca, o 20χρονος μεσοεπιθετικός υπέστη εξάρθρωση του αριστερού του ώμου, ωστόσο ο τραυματισμός δεν είναι σοβαρός και ενώ θα είναι επώδυνος για τον 20χρονο, τίποτα δεν τον εμποδίζει να επιστρέψει αμέσως στον αγωνιστικό χώρο. Θα εναπόκειται στον Κάρλο Αντσελότι να αποφασίσει αν θα ξεκουραστεί για τη σύγκρουσή τους για το ματς του Champions League εντός έδρας με την Μπράγκα το βράδυ της Τετάρτης (08/11, 22:00).

Ο Αντσελότι μπορεί κάλλιστα να κρίνει κατάλληλο να ξεκουράσει τον Μπέλιγχαμ, ενόψει της αναμέτρησης με τη Βαλένθια το Σαββατοκύριακο στη La Liga. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι τρεις βαθμούς πίσω από τη Χιρόνα και δεν θέλει να επιτρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα να κερδίσουν έδαφος πάνω τους, κάτι που θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό δεδομένου ότι έχασαν βαθμούς απέναντι στη Ράγιο. Ο Μπέλιγχαμ έχει χάσει μόνο έναν αγώνα για τη Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη σεζόν και δεδομένου του πόσο εξαρτώνται από τον Άγγλο αστέρα, αν ο Αντσελότι αισθάνεται ότι μπορεί να τον ξεκουράσει, τότε ίσως είναι σοφό.

🔴Baladeros LIVE: Το ιστορικό 2-4 του Φαλήρου, η γκέλα της ΑΕΚ και ο κερδισμένος Παναθηναϊκός

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!