Ανησυχία στη Ρεάλ για τον τραυματισμό του Μπέλιγχαμ (vid)

Τζουντ Μπέλιγχαμ

Ανησυχία στη Ρεάλ για τον τραυματισμό του Μπέλιγχαμ (vid)

Κώστας Τόπας 08:36 - 06.11.2023

Ο Κάρλο Αντσελότι εξέφρασε την ανησυχία του για τον τραυματισμό του Τζουντ Μπέλιγχαμ , καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε στην ισοπαλία 0-0 στη La Liga στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιζε μονότερμα τη Ράγιο Βαγιεκάνο για ένα ολόκληρο 90λεπτο, έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, όμως δεν βρήκε ποτέ το γκολ της νίκης, με αποτέλεσμα να έρθει ισόπαλη χωρίς σκορ και να αφήσει δύο πολύτιμους βαθμούς.

Η ισοπαλία σημαίνει ότι η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι παραμένει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga με τη Χιρόνα να παραμένει στην κορυφή, με τους Καταλανούς να έχουν προβάδισμα δύο πόντων έναντι των Μαδριλένων. Ο Ιταλός τεχνικός ήταν απογοητευμένος για το αποτέλεσμα απέναντι στη Ράγιο και παραδέχτηκε ότι ο Μπέλιγχαμ τραυματίστηκε στον ώμο, περιμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων του

«Ο Μπέλιγχαμ έχει πρόβλημα με τον ώμο του. Αύριο θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Ελπίζω να μπορέσει να παίξει την Τετάρτη με την Μπράγκα», είπε σε συνέντευξή του μετά τον αγώνα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχθεί την Τετάρτη (08/11, 22:00) την Μπράγκα για την 4η αγωνιστική του Champions League, όπου με νίκη επί της πορτογαλικής ομάδας θα εξασφαλίσει τη θέση της στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στη La Liga θα κληθεί το Σάββατο (11/11, 22:00) να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βαλένθια.

🔴Baladeros LIVE: Το ιστορικό 2-4 του Φαλήρου, η γκέλα της ΑΕΚ και ο κερδισμένος Παναθηναϊκός

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!