O Κωνσταντέλιας θύμισε Γκούτι: Ο Έλληνας μέσος έβγαλε ίδια ασίστ με τακουνάκι με τον πρώην παιχταρά της Ρεάλ (vid)

Κωνσταντέλιας - Γκούτι

i

© Intime

O Κωνσταντέλιας θύμισε Γκούτι: Ο Έλληνας μέσος έβγαλε ίδια ασίστ με τακουνάκι με τον πρώην παιχταρά της Ρεάλ (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:00 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:07 - 05.11.2023

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με μία μαγική ενέργεια σέρβιρε στον Οζντόεφ για το 0-4 στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον νεαρό σούπερ σταρ να θυμίζει τον Γκούτι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε θριαμβευτής από το «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς πήρε τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό (2-4) για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» εκμεταλλεύτηκε και με το παραπάνω όλα τα δώρα από την αντίπαλη άμυνα και μετέτρεψε κάθε του απειλή σε γκολ, παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο όσον αφορά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Ένα από τα εντυπωσιακά highlights στο «πάρτι» των φιλοξενούμενων στο Φάληρο, ήταν δίχως αμφιβολία η μαγική ενέργεια του Κωνσταντέλια στο 0-4, ο οποίος θύμισε... Γκούτι.

Συγκεκριμένα, στο 78ο λεπτό ο νεαρός σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, πέρασε τον Πασχαλάκη κι έστρωσε με εντυπωσιακό τρόπο στον Οζντόεφ, ο οποίος είχε εύκολο έργο για το 0-4.

Η συγκεκριμένη ενέργεια του «Ντέλια» θύμισε σε πολλούς ποδοσφαιρόφιλους την ασίστ του Γκούτι με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης πριν μερικά χρόνια.

Για όσους δεν θυμούνται η φάση που σημάδεψε την καριέρα του Γκούτι έγινε στην τελευταία του σεζόν στη «Βασίλισσα». Σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο την Λα Κορούνια στο «Ριαθόρ», το 2010, έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πραγματοποίησε μία ασίστ-όνειρο.

Υπήρχε μόνο αυτός και ο τερματοφύλακας. Για παν ενδεχόμενο ο Καρίμ Μπενζεμά ακολούθησε τη φάση. Τότε ο Γκούτι σαν να έχει μάτια στην πλάτη «έσπασε» την μπάλα προς τα πίσω και ο Γάλλος πέτυχε το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του. Εκείνη, λοιπόν, η ασίστ είχε «βαπτιστεί» ως «το τακουνάκι του Θεού».

Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και ρεπορτάζ για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!