Έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες, γκέλαρε και έπεσε από την κορυφή η Ρεάλ!

Έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες, γκέλαρε και έπεσε από την κορυφή η Ρεάλ!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 00:01 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:15 - 06.11.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιζε μονότερμα τη Ράγιο Βαγιεκάνο για ένα ολόκληρο 90λεπτο, έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, όμως δεν βρήκε ποτέ το γκολ της νίκης, με αποτέλεσμα να έρθει ισόπαλη χωρίς σκορ και να αφήσει δύο πολύτιμους βαθμούς.

Γκέλα εκτός προγράμματος και πτώση από την κορυφή για τη «Βασίλισσα»! Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σαφώς ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε ποτέ να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τη Ράγιο Βαγιεκάνο να φεύγει από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0).

Αυτό το «στραβοπάτημα» κόστισε στους Μαδριλένους, αφού έπεσαν από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της La Liga - στην οποία είναι τώρα η Τζιρόνα- και πλέον βρίσκονται στη 2η θέση με 29 βαθμούς.

Από το πρώτο λεπτό του αγώνα μέχρι και το τελευταίο, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήταν κυρίαρχη. Είχε την μπάλα στα πόδια της, την κυκλοφορούσε, δημιουργούσε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορούσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα με τίποτα. Λίγο η αστοχία, λίγο οι επεμβάσεις του Ντιμιτριέφσκι, έβαζαν «μπλόκο» στους γηπεδούχους.

Όσο κυλούσε ο χρόνος οι «μερένχες» ανέβαζαν ακόμα πιο πολύ την πίεση τους, αλλά ούτε ο Μπέλιγχαμ και ο Βινίσιους που είχαν ξεκινήσει βασικοί, ούτε και οι Ροντρίγκο και Κρος που ήρθαν από τον πάγκο κατάφεραν να δώσουν τη λύση, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA