Πάρτι... κορυφής για τη Τζιρόνα που πήρε τη ματσάρα με την Οσασούνα

Πάρτι... κορυφής για τη Τζιρόνα που πήρε τη ματσάρα με την Οσασούνα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:20 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:36 - 04.11.2023

Ένα ακόμα τρίποντο πρόσθεσε στη συλλογή της η Τζιρόνα, η οποία επικράτησε της Οσασούνα με το «εκκωφαντικό» 4-2 (εκτός έδρας), στη ματσάρα της 12ης αγωνιστικής της La Liga.

Ασταμάτητο «τρένο» είναι η Τζιρόνα και από το πέρασμά της δεν γλύτωσε ούτε η Οσασούνα, της οποίας και επικράτησε με σκορ 4-2. Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Μίτσελ συνέχισε την πορεία της στην κορυφή της La Liga, πανηγυρίζοντας τη νίκη σε ένα απίθανο ματς. 

To ξεκίνημα εντυπωσιακό για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έκαναν το 1-0 με τον Μαρτίν στο 16ο λεπτό. Η απάντηση γρήγορη για τη γηπεδούχο, με τον Μπουντιμίρ στο 25ο λεπτό να ισοφαρίζει σε 1-1. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το δεύτερο ημίχρονο, εκεί όπου οι δύο ομάδες έδωσαν πραγματικό σόου. 

Με το «καλημέρα» του δεύτερου ημιχρόνου, η γηπεδούχος πήρε ξανά το προβάδισμα, χάρη στο τέρμα του Μπουντιμίρ. Στο 72' ο Ντόβμπικ έκανε το 2-2 και από εκεί και έπειτα ξεκίνησαν τα... γκάζια για την πρωτοπόρο της La Liga. Στο 80ο λεπτό ο Τζιγκάνοφ υποδέχθηκε μία μπαλιά και έκανε με ωραίο σουτ του έκανε το 3-2, ενώ το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Γκαρσία

Οπαδοί της Μπαρτσελόνα πέταξαν δυναμιτάκια σε 7χρονο παιδί με αυτισμό επειδή φορούσε κασκόλ της Ρεάλ
LA LIGA

09:01 - 01.11.2023

Οπαδοί της Μπαρτσελόνα πέταξαν δυναμιτάκια σε 7χρονο παιδί με αυτισμό επειδή φορούσε κασκόλ της Ρεάλ

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, οπαδοί της Μπαρτσελόνα επιτέθηκαν φραστικά και έριξαν δυναμιτάκι σε επτάχρονο παιδί επειδή, επειδή φορούσε κασκόλ της Ρεάλ Μαδρίτης!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA:

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: