Άνετη πρόκριση για τη Θέλτα του Δουβίκα που είχε ασίστ - Προκρίσεις και για Τζιρόνα, Σεβίλλη

Άνετη πρόκριση για τη Θέλτα του Δουβίκα που είχε ασίστ - Προκρίσεις και για Τζιρόνα, Σεβίλλη

Δημήτρης Χούπης 20:08 - 01.11.2023

Η Θέλτα επικράτησε με 4-0 της Τουρεγκάνο για το Copa del Rey, με τον Τάσο Δουβίκα να βγάζει ασίστ στο τέταρτο γκολ της ομάδας του. Σεβίλλη και Τζιρόνα πήραν επίσης το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η Θέλτα πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Copa del Rey, επικρατώντας της Τουρεγκάνο με 4-0. Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Τάσος Δουβίκας, ο οποίος έβγαλε και την ασίστ του τέταρτου τέρματος της ομάδας του. 

Την αρχή για την ομάδα του Βίγκο το άνοιξε ο Μπάμπα στο 12ο λεπτό και ο ίδιος στο 33' μετά από ασίστ του Μινγκέθα έκανε δύο τα τέρματα για τη Θέλτα. Στο 61ο λεπτό του αγώνα ο Πέρεζ έπειτα από ασίστ του Σουίντμπεργκ έκανε το 3-0 και ο ίδιος μετά από πάσα του Έλληνα επιθετικού διαμόρφωσε το τελικό 4-0. 

Την ίδια ώρα η Σεβίλλη επίσης πήρε εύκολα το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ισπανίας. Η ομάδα της Ανδαλουσίας επικράτησε με 3-0 της Κουιντάρ, «καθαρίζοντας» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Στο 22' ο Ράφα Μιρ έκανε το 1-0 και στο 42ο λεπτό ο Ελ Νεσύρι μετά από ασίστ του Λαμέλα έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στη Σεβίλλη. Το τελικό σκορ το διαμόρφωσε ο Πεδρόσα στο 90+2'. 

 Λίγο νωρίτερα η Τζιρόνα πέρασε δύσκολα στην έδρα της Σαν Ροκέ της οποίας επικράτησε με 2-1 χάρη στο γκολ του Σάβιο στις καθυστερήσεις. Ο Βάλερι στο 48' άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Βαρκελώνης, αλλά τέσσερα λεπτά μετά ο Μίθιαν ισοφάρισε. Ο Σάβιο στο 90+8' «ξελάσπωσε» τη Τζιρόνα

Οπαδοί της Μπαρτσελόνα πέταξαν δυναμιτάκια σε 7χρονο παιδί με αυτισμό επειδή φορούσε κασκόλ της Ρεάλ
LA LIGA

09:01 - 01.11.2023

Οπαδοί της Μπαρτσελόνα πέταξαν δυναμιτάκια σε 7χρονο παιδί με αυτισμό επειδή φορούσε κασκόλ της Ρεάλ

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, οπαδοί της Μπαρτσελόνα επιτέθηκαν φραστικά και έριξαν δυναμιτάκι σε επτάχρονο παιδί επειδή, επειδή φορούσε κασκόλ της Ρεάλ Μαδρίτης!

Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής: 

  • Ατλέτικο ντε Λουγκόνιες - Ράγιο Βαγεκάνο 0-6
  • Λερενέσε - Λεγκανές 0-2
  • Μπανταλόνα Φουτόρ - Καντίθ 0-0 (2-4 στα πέναλτι)
  • Πένα Ντεπορτίνα - Βαγιαδολίδ 1-5
  • Σαν Ροκέ - Τζιρόνα 1-2
  • Κουιντάρ - Σεβίλλη 0-3
  • Τουρεγκάνο - Θέλτα 0-4